La novena edició de TaPalma obre les seves portes el pròxim 30 d'octubre - Comunicació i Premsa
La novena edició de TaPalma obre les seves portes el pròxim 30 d'octubre
Ávaro Gijón, tinent de batlia de Turisme: "La gastronomia i la cultura són fonamentals per a atreure turistes en temporada baixa"
Palma, 28 d'octubre de 2013.- El tinent de batlia de Turisme, Álvaro Gijón, acompanyat per la presidenta de l'Associació de Restauració de Mallorca de la CAEB, Pilar Carbonell, ha assistit avui al centre cultural municipal del Casal Solleric a la inauguració de la IX edició de TaPalma, que tindrà lloc entre el 30 d'octubre i el 2 de novembre a 25 restaurants de la ciutat.
A l'acte de presentació també hi han assistit el director general de Turisme, Xavier Bonet; la directora de la Fundació Palma Espai d'Art, Pilar Ribal; la regidora del Grup Municipal Socialista a Cort, Maribel González, i diferents representants de l'organització, dels restaurants i de les empreses col.laboradores.
Álvaro Gijón ha destacat el "treball fonamental" que fa el sector de la restauració a Palma per a la realització d'esdeveniments com TaPalma. Ha ressaltat que la gastronomia és un dels sis eixos sobre els quals pivota l'estratègia turística de Cort, "que ens permeten promocionar la ciutat i atreure turistes".
El tinent de batlia ha fet un esment especial a la gastronomia "com a referent d'atracció turística que, combinada amb la cultura, forma un binomi perfecte per a atreure turistes en temporada baixa".
La presidenta de l'Associació de Restauració de Mallorca ha explicat que "TaPalma s'ha convertit en la fira de les tapes per excel.lència. És un esdeveniment gastronòmic, social i cultural que està en fase de consolidació".
Pilar Carbonell ha recordat que les petites empreses que formen el sector de la restauració estan travessant per moments difícils a causa de l'actual crisi econòmica, per la qual cosa ha instat a "treballar units per a atreure turistes en temporada baixa i per a això la promoció de la gastronomia és fonamental".
Finalment, ha instat Cort que elabori un calendari d'esdeveniments "amb la gastronomia com a eix bàsic".
Data darrera modificació: 13 de març de 2023