Publicador de continguts


La Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina es trasllada aquest cap de setmana al Poliesportiu Municipal Germans Escalas


7 de febrer de 2024

La presentació de la competició, on prendran part unes 240 gimnastes provinents de cinc comunitats autònomes, ha tingut lloc a Cort, amb la presència del primer tinent de batle, Javier Bonet, i el president de la Federació Espanyola d’aquest esport, Jesús Carballo

Palma, 7 de febrer de 2024. El primer tinent de batle i regidor d’Esports, Javier Bonet, ha presidit aquest dimecres la presentació, a la sala de plens de l’Ajuntament de Palma, de la segona jornada de la fase regular de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina.

La competició tindrà lloc aquest pròxim cap de setmana, al Poliesportiu Municipal Germans Escalas, organitzada per la Federació Espanyola de Gimnàstica i el Club Xelska Illes Balears.

Precisament, en representació d’aquestes entitats, han estat presents a l’acte de presentació el president federatiu, Jesús Carballo, i el director tècnic de Xelska, Pedro Mir, a més de la presidenta de la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears, Laura Ramos, i una nombrosa representació d’esportistes, tècnics i directius dels equips mallorquins que prendran part en aquesta jornada: Xelska, Club Gimnàstic Palma, Omnia Gym (tots tres radicats a la ciutat) i Club Gimnàstic Es Pla de Marratxí.

Per part de l’Ajuntament, hi han assistit també el director general d’Esports, David Salom; el gerent de l’Institut Municipal de l’Esport (IME), Miguel Ángel Bennàssar, i la regidora del grup Vox Sara Cerdó.

Durant la seva intervenció, el primer tinent de batle de Cort ha agraït a la Federació Espanyola de Gimnàstica haver confiat en Palma per a acollir “una competició d’aquest nivell i rellevància”, i ha elogiat l’esforç duit a terme per part del Club Xelska a l’hora de dur endavant l’organització d’aquest esdeveniment.

Al llarg de la jornada que es desenvoluparà el dissabte i el diumenge, participaran unes 240 gimnastes pertanyents a 26 equips: vuit de primera divisió, altres vuit de segona i 10 de tercera.

Les esportistes representaran cinc territoris autonòmics, que són, concretament, Astúries, Catalunya, Madrid, la Comunitat Valenciana i les Illes Balears.

 

Data darrera modificació: 15 de març de 2024