Publicador de continguts


La Junta de Govern aprova les obres de renovació del paviment del camí de Sant Jordi


15 de maig de 2019

Els treballs duraran dos mesos i tenen un pressupost de 272.030 euros

Palma, 15 de maig de 2019.- La Junta de Govern ha aprovat avui l'adjudicació de les obres de renovació del paviment per als vianants del camí de Sant Jordi. Està previst que la durada de les obres sigui de dos mesos, i tenen un pressupost de 272.030 euros (IVA inclòs).

El Servei de Vialitat iniciarà els treballs aquest mateix dijous dia 16 de maig. Les obres consisteixen en la renovació del paviment de la voravia del camí de Sant Jordi i de l'asfalt de la calçada, la tala dels arbres i la construcció d'un parterre continu per a la futura sembra d'arbres i altres espècies vegetals.

L'àmbit d'actuació és de 536 metres lineals: 1'80 metres de renovació del paviment per als vianants, 1'20 metres per a les garangoles d'arbres i 3 metres de calçada, que suposen la renovació de 3.215 metres quadrats de superfície.

Durant les obres es tallarà un sentit de la circulació i es donarà pas alternatiu per l'altre carril. La resta del temps la calçada quedarà oberta al trànsit rodat de vehicles sense restriccions.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023