Publicador de continguts


L’EMT Palma reforça el servei amb motiu del partit Espanya - Irlanda del Nord


7 de juny de 2024

Els autobusos reforçaran la línia 8 en les hores prèvies al partit i també es preveuen reforços fins a la plaça d’Espanya a la sortida

Palma, 7 de juny de 2024.- L’Ajuntament de Palma posarà en marxa aquest dissabte, 8 de juny, un dispositiu especial de reforç d’autobusos de l’EMT amb motiu del partit amistós que disputaran les seleccions d’Espanya i Irlanda del Nord a l’Estadi Mallorca Son Moix a les 21.30 hores.

L’EMT reforçarà amb quatre vehicles més la línia L8, que va des del Sindicat a l’Estadi Mallorca Son Moix, en les hores prèvies al partit. Aquests reforços se sumen als serveis habituals, que en aquella franja horària estan passant amb una freqüència mitjana de tretze minuts.

En acabar el partit, els usuaris podran accedir als autobusos tant de l’L8 com de l’L33 que estaran aparcats a la porta de l’estadi, al camí dels Reis. L’L8 farà el seu recorregut habitual fins a l’àrea d’intercanvi del Sindicat. El reforç especial de la línia 33 serà parcial i acabarà el seu recorregut a la plaça d’Espanya, apropant els veïns del Camp Redó, S’Escorxador i altres pel corredor de General Riera i traslladant els usuaris que majoritàriament enllacen a l’àrea d’intercanvi amb altres línies per a anar a les seves destinacions. Aquests reforços se sumen als serveis habituals en aquella franja horària.

Aquests reforços volen atendre els usuaris que vagin al recinte esportiu i tornin al centre de Palma després del partit, amb l’objectiu d’agilitzar les entrades i sortides dels aficionats, afavorint els desplaçaments amb transport públic i limitant així les aglomeracions de vehicles privats.

Per la seva banda, l’SMAP recorda els usuaris de Bicipalma que poden fer servir la nova estació virtual de Bicipalma, que es troba als voltants de l’Estadi Mallorca Son Moix. Aquesta estació permetrà als aficionats i espectadors que siguin usuaris del servei de BiciPalma, acudir a l’estadi amb bicicleta.

 

Data darrera modificació: 8 de juny de 2024