Publicador de continguts


La Cursa Infantil dels Reis OK Mobility omplirà diumenge Can Pastilla d’energia i il·lusió


4 de gener de 2024

 

Amb motiu de la previsió de pluges, la prova organitzada per a demà s’ha ajornat per a seguretat del recorregut

Palma, 4 de gener de 2024.- El vestíbul de Cort ha acollit avui la presentació de la 14a edició de la Cursa Infantil dels Reis OK Mobility. La carrera, organitzada per l’Institut Municipal de l’Esport (IME), s’emmarca en el programa de festes de Nadal de l’Ajuntament de Palma.

Amb motiu de la previsió de pluges la prova convocada per a aquest divendres a Can Pastilla s’ajorna al diumenge dia 7 a les 11 hores, per a seguretat del recorregut.

Aquesta carrera, que té com a objectiu la promoció de l’esport a la infància, és una prova gratuïta, no competitiva, destinada a infants de zero a dotze anys. Les inscripcions estaran obertes fins dissabte a les 13 hores al web d’OK Mobility. A hores d’ara ja s’han completat el 90 per cent de les 1.000 places ofertes a les diferents categories.

La segona tinenta de batle, Lourdes Roca, ha agraït el suport del principal patrocinador, OK Mobility, i dels col·laboradors: EMT, Mercapalma, Speed Club, Federació Balear d’Atletisme i Quely. Roca ha destacat que “la Cursa passa a formar part dels millors records de la infància dels participants”.

Per la seva banda, el director general d’Esports, David Salom, ha explicat que aquesta cita esportiva “és una tradició de Nadal a Palma i un dia molt esperat pels nins i nines, un impuls per a mantenir l’esperit esportiu i la il·lusió d’una jornada especial”.

Enguany la Cursa compta amb el patrocini d’OK Mobility. El seu director de Màrqueting i Digital Officer, Pedro Pablo Sastre, ha traslladat als assistents la voluntat de l'entitat de “donar suport a un esdeveniment proper i local per a les persones de Ciutat, que representa els nostres valors”.

Un recorregut devora la mar

Els participants fins als cinc anys correran acompanyats pels seus pares i cobriran diferents distàncies segons les seves categories: els de 0 a 5 anys recorreran una distància de 200 metres i els participants de 6 i 7 anys correran 400 metres. Els de 8 a 10 anys cobriran la distància de 600 metres i a partir d’11 anys participaran a la prova de 800 metres.

A les 11 hores s’iniciarà la primera prova, amb el grup d’11 i 12 anys, i s’aniran realitzant successivament per categories correlatives d’edat. La sortida i l’arribada de totes les proves seran a l'avinguda de Bartomeu Riutort, 43.

Per a alguns infants serà la seva primera prova esportiva, i tots rebran una medalla finisher en finalitzar la cursa per a premiar la seva participació. També rebran una bossa amb un berenar cortesia de Quely, una peça de fruita de MercaPalma i una camiseta de regal.

A la presentació també hi han assistit els gerents de l’IME, Miquel Àngel Bennàsar, i de l’EMT, Juan José Elías; l’adjunta a gerència de Mercapalma, Maribel Fullana; els directius de l’Speed Club, Juan Sancha i Rosa Maria Blanc, i 5 participants que han lluït la camiseta de la prova.

Per part del consistori hi han assistit: Rosario Sánchez, Daniel Oliveira, regidors del grup PSIB-PSOE, i Neus Truyol del grup Més.

Data darrera modificació: 25 de gener de 2024