Publicador de continguts


L'IME realitza millores al Poliesportiu Antoni Servera.


11 de setembre de 2017

Susanna Moll: "Volem oferir unes instal·lacions amb les millors condicions i serveis de qualitat per a la pràctica esportiva dels usuaris. Amb aquesta inversió milloram la instal·lació  per a assolir aquest objectiu"

S'han realitzat reformes al vas de la piscina per un import total de 15.364,58€.

La piscina  es tornarà a obrir aquest dilluns, 11 de setembre

 L'IME invertirà també 157.302€ en diferents actuacions de la instal·lació que es troben en procés de licitació

Palma, 7 de setembre de 2017. L'Institut Municipal del'Esport (IME) ha invertit un total de 15.364,58€ per a millorar el vas de piscina del Poliesportiu Antoni Servera, situat a L'Arenal. Amb motiu d'aquesta reforma la piscina va quedar tancada als usuaris  el passat 1 d'agost i es tornarà a obrir aquest dilluns, 11 de setembre.

La tinenta de batle d'Educació i Esports del'Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha assenyalat que "volem oferir unesinstal.lacions amb les millors condicions i serveis de qualitat per a la pràctica esportiva dels usuaris. Amb aquesta inversió milloram la instal.lació  per a assolir aquest objectiu".

A l'obra de la piscina de 25 metres, adjudicada al'empresa Movigrup, s'han desenvolupat tasques de reparació de les juntes de les rajoles, del sobreeixidor fins a la canaleta, amb materials antilliscantsmitjançant morter amb àrids de quars a una superfície de 450 m2.

Així mateix, a hores d'ara, es troben en procés d'adjudicació altres millores del poliesportiu, com la modificació de la instal.lació d'Aigua Calenta Sanitària (ACS), que té un pressupost inicial de 21.500€, la reforma de la sala de màquines, amb un pressupost de 14.100€ i la substitució de la deshumidificadora, on la inversió serà de 121.702€ . 


Data darrera modificació: 2 de desembre de 2022