Publicador de continguts


L'IME reactiva serveis, activitats i reobre espais esportius a partir del 22 de juny


19 de juny de 2020

S'obriran les piscines de Xavi Torres i Antoni Servera, i se suprimeix la reserva prèvia

A partir de l'1 de juliol s'obriran els gimnasos i el parc de cal.listènia de Son Moix, i es reactiven les activitats a les instal.lacions

 

Palma, 19 de juny de 2020.- A partir del 22 de juny l'IME reactiva serveis i reobre més espais a les instal.lacions municipals amb la finalització de la l'estat d'alarma i l'entrada a la "nova normalitat".

Dilluns s'obriran les instal.lacions de Xavi Torres i Antoni Servera i ja es podran utilitzar les piscines sense cita prèvia. A més, recuperen l'horari habitual, tot i que de manera excepcional les piscines de Rudy Fernández i Marga Crespí tindran uns horaris especials del 22 al 30 de juny. Les piscines de Son Hugo es mantindran tancades per l'inici de la reforma.

En relació amb els abonaments es podran tramitar renovacions, bons i accessos d'un dia a través de l'oficina virtual, recepcions o tòtems, i nous abonaments a les oficines. Els pagaments s'hauran de fer amb targeta.

Pel que fa als espais poliesportius, a partir de l'1 de juliol s'obriran els gimnasos de les instal.lacions (excepte Son Hugo) i el parc de cal.listènia de Son Moix.  Així mateix, dilluns s'obrirà la pista del Pil.larí i progressivament les pistes d'Alexander Fleming i Son Cladera.

Arranquen les activitats el mes de juliol

El 22 de juny s'obriran les inscripcions per als cursets d'estiu. S'oferiran activitats de tennis infantil a partir de 5 anys i de natació per a nins i nines de 6 a 14 anys. Per als adults s'obre una nova proposta d'activitats de fitnes i d'aiguagim a Son Moix, Germans Escalas i s'Estel, com a alternativa al programa PAD, que es reactivarà amb normalitat al mes de setembre.

Totes les activitats d'adults que es varen interrompre com a conseqüència de l'alerta sanitària es reiniciaran també l'1 de juliol amb els alumnes inscrits al mes de març (excepte el PAD i els cursets de Son Hugo).

Son Moix, Germans Escalas i Rudy Fernández acolliran a partir de l'1 de juliol els campus esportius d'estiu. 

Data darrera modificació: 7 de desembre de 2022