Publicador de continguts


L'IME preveu reobrir la piscina interior de Son Hugo el 2 de novembre


25 d’octubre de 2017

Per a la reparació de la fissura no serà necessari buidar el vas, ni baixar el nivell de l'aigua de la piscina
Susanna Moll ha destacat que Son Hugo tornarà a obrir les portes "garantint la seguretat dels usuaris"

Palma, 25 d'octubre de 2017._La tinenta de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll, ha anunciat avui la reobertura de la piscina interior de Son Hugo per al proper dijous 2 de novembre, segons la primera valoració tècnica.

Les actuacions immediates de la reparació consistiran en la substitució dels perfils estructurals d'arriostrament perimetral disposats horitzontalment afectats, que presenten fissures i deformació; la disposició de perfils de reforç en planxes afectades, la restitució de planimetria de la planxa i l'ajust d'ancoratges de la zona afectada.

Moll ha explicat que no serà necessari baixar el nivell de l'aigua del vas de la piscina. Amb aquesta intervenció la piscina interior de Son Hugo tornarà a obrir les portes "garantint la seguretat dels usuaris", ha destacat.

La regidora també ha insistit en la prioritat de l'equip de govern per a avançar la remodelació integral de Son Hugo, un projecte que a hores d'ara es troba a la seva primera fase, la d'instal.lació de plaques fotovoltaiques. L'Ajuntament de Palma impulsa aquest projecte perquè Son Hugo torni a esser "un referent internacional i un centre esportiu d'excel.lència per als ciutadans de Palma".

Cal recordar que durant el temps que romangui tancada la piscina, els abonats podran utilitzar les vuit piscines restants de l'Institut Municipal de l'Esport i es mantindran oberts, en els seus horaris habituals, la resta d'espais esportius de Son Hugo, com el gimnàs d'abonats, les activitats de fitnes, les terrasses i el solàrium. Als cursetistes se'ls compensarà econòmicament la part proporcional del rebut d'aquest interval de temps.

L'IME reitera les seves disculpes pels inconvenients que aquesta situació provisional pugui provocar als usuaris.

Data darrera modificació: 2 de desembre de 2022