Publicador de continguts


L'IME instal·la a Son Cladera les quatre taules de ping pong que proposava l'Associació de Veïns als Pressuposts Participatius


7 de novembre de 2018


Susanna Moll: "Aquest projecte dóna la possibilitat de fer esport i incorporar hàbits saludables als veïns, que veuen complida una de les seves reivindicacions"
El pressupost de les quatre taules antivandàliques i el sòl de formigó és de 14.254 euros

Palma, 6 de novembre de 2018.- L'Institut Municipal de l'Esport (IME) de l'Ajuntament de Palma ha instal.lat quatre taules de ping pong a la barriada de Son Cladera. Aquesta és una de les propostes guanyadores del procès de Pressuposts Participatius de Districte Llevant de l'any 2017, a iniciativa de l'Associació de Veïns, amb el suport del col.legi Miquel Porcel, que volien plantejar una alternativa d'oci saludable per als residents de la zona i l'alumnat del centre.

En concret, l'IME ha instal.lat dues taules de ping pong a la zona de les pistes esportives del parc de Son Cladera i altres dues a la part exterior del col.legi Miquel Porcel, en resposta a una demanda del centre, al punt que han indicat la directora i la professora d'educació física del col.legi.

Es tracta de taules de ping pong específiques per a l'exterior, antivandàliques, preparades per a les inclemències atmosfèriques, que requereixen un manteniment mínim, quasi nul.

La tinent de baltia d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha explicat que "des de l'IME recollim aquest projecte de Pressuposts Participatius, estam contents d'incorporar als barris la possibilitat de fer esport i incorporar hàbits saludables a la vida dels veïns, que veuen complida així una de les seves reivindicacions".

Des de Participació Ciutadana, Eva Frade ha agraït a l'IME aquesta iniciativa, que "és una mostra molt concreta de com serveixen els Pressuposts Participatius per millorar la vida als barris, com fer possible que aquesta idea que surt d'una persona, d'un col.lectiu, faci que un barri tengui nova vida al voltant de l'esport a un parc".

El pressupost total de la instal.lació de les quatre taules de ping pong és de 14.254 euros, incloent un sòl de formigó a les taules instal.lades a les pistes esportives per a tenir una base llisa i ben anivellada.

Data darrera modificació: 2 de desembre de 2022