Publicador de continguts


L'IME arrenca l'estiu amb el programa "Nordic Walking a la fresca"


22 de juny de 2017

La primera jornada tindrà lloc al parc de la Mar aquest divendres a les 19:30 h

L'activitat és completament gratuïta i es facilita a les persones interessades el préstec de bastons
Susanna Moll: "Anim a tothom a participar i a aprofitar l'oportunitat que ens dóna l'estiu i la badia de Palma per a gaudir d'una activitat saludable i senzilla com és el nordic walking"

Palma, 21 de juny de 2017. - L'Institut Municipal de l'Esport (IME) organitza una nova edició del programa d'estiu "Nordic Walking a la fresca". El programa recull cinc jornades d'iniciació a la tècnica de la marxa nòrdica, que es duran a terme entre els mesos de juny i setembre, a l'aire lliure i a prop de la mar. És una activitat completament gratuïta i l'organització posa al servei de les persones interessades el préstec de bastons.

Un dels principals objectius del programa és acostar els ciutadans a una activitat saludable, incorporar aquesta activitat a la seva rutina diària i adquirir hàbits saludables mitjançant la fusió de conceptes de salut, cultura, aire lliure i estiu. En aquest sentit, La tinenta de batle d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha animat "a tothom a participar i a aprofitar l'oportunitat que ens dóna l'estiu i la badia de Palma per a gaudir d'una activitat saludable i senzilla com és el nordic walking".

El nordic walking és una activitat molt completa i apropiada per a tots els grups de població, és fàcil d'aprendre i aporta nombrosos beneficis per a la salut. Amb les tècniques d'iniciació els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla i s'adapta la intensitat de la marxa a la condició física de cada persona.

L'estiu és un excel.lent període per a aprofitar la costa i les platges de la ciutat; per aquest motiu les jornades es duran a terme als següents lloc de Palma:
. Divendres 23 de juny a les 19:30 h: parc de la Mar + passeig Marítim. El punt de trobada serà davant l'Oficina d'Informació Turística del parc de la Mar.

. Divendres 28 de juliol a les 19:30 h: platja de la Ciutat Jardí ¿ parc de Son Perera. El punt de trobada serà davant el parc infantil de la platja de la Ciutat Jardí.

. Divendres 25 d'agost a les 19:30 h: el Carnatge. El punt de trobada serà davant l'hospital de Sant Joan de Déu.

. Divendres 15 de setembre a les 19:30 h: Can Pastilla - Platja de Palma. El punt de trobada serà a Can Pastilla, devora el Club Nàutic.

. Dies 23 i 24 de setembre, tot el dia: Fit Salut 2017: Fira del Fitnes, la salut i l'esport, que tindrà lloc al parc de la Mar.


Les persones interessades poden dirigir un correu electrònic a nordicwalking@palma.es  o a l'inici de la activitat.

Data darrera modificació: 2 de desembre de 2022