Publicador de continguts


L’EMT Palma reforça els seus serveis amb motiu del partit entre el RCD Mallorca i el Girona FC 


23 de gener de 2024

Tres autobusos reforçaran la línia 8 en les hores prèvies al partit, i també es preveuen reforços a la L8 i la L33 fins a Plaça d’Espanya a la sortida 


Palma, 23 de gener de 2024.- L'Ajuntament de Palma posarà en marxa dimecres 24 de gener un dispositiu especial de reforç d'autobusos de l'EMT amb motiu del partit de la Copa del Rei de futbol que disputaran el RCD Mallorca i el Girona FC a l'Estadi Mallorca Son Moix a les 19:30 hores.

L'EMT reforçarà les línies L8 i L33 per atendre els usuaris que vagin al recinte esportiu i tornin al centre de Palma després del partit, amb l'objectiu d’agilitzar les entrades i sortides dels aficionats, afavorint els desplaçaments en transport públic i limitant així les aglomeracions de vehicles privats.

Concretament, l'EMT reforçarà amb tres vehicles més la línia L8 que va des de Sindicat a l'Estadi Mallorca Son Moix, des de les 17:00 hores. Aquests reforços es sumen als serveis habituals, que en aquella franja horària estan passant amb una freqüència mitjana de nou minuts.  

En acabar el partit, els usuaris podran accedir als autobusos tant de la L8 com de la L33 que estaran aparcats a la porta de l´estadi, al Camí dels Reis. La L8 farà el seu recorregut habitual fins a l’àrea d’intercanvi de Sindicat. El reforç especial de la L33 serà parcial i acabarà el seu recorregut a Plaça d’Espanya, per traslladar als usuaris que majoritàriament enllacen a l’àrea d’intercanvi amb altres línies per anar a les seves destinacions.

Data darrera modificació: 4 de març de 2024