Publicador de continguts


L’EMT ofereix un servei especial de bus llançadora per al concert gratuït d’Hombres G a Son Fusteret


18 de gener de 2024

Diverses línies es veuran afectades pels talls de trànsit al centre de la ciutat els dies 19 i 20, amb motiu de la Revetla i la Diada Ciclista de Sant Sebastià

Tota la xarxa de “Nit Bus” estarà disponible per la Revetla de Sant Sebastià, dia 19 vespre

Palma, 18 de gener de 2024.- L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Palma oferirà un servei especial de bus llançadora el pròxim diumenge 21 de gener, amb motiu del concert gratuït d’Hombres G a les 20:00 al recinte de Son Fusteret, que es preveu que tengui gran afluència de públic.

A partir de les 17.15 hores, sortiran autobusos de la plaça d’Espanya (parada 404) cap a Son Fusteret (parada 256) cada 10 minuts aproximadament. Aquest servei de llançadora es mantindrà fins a les 20.30 hores. Després del concert, diversos vehicles esperaran a la parada 285, davant el recinte travessant el carrer, en sentit de circulació cap al centre, per a recollir el passatge i traslladar-lo a la plaça d’Espanya. Els autobusos aniran realitzant viatges durant l’hora posterior a la finalització del concert, aproximadament.

Aquest servei especial, que es realitzarà amb autobusos de gran capacitat, se suma a les freqüències habituals de la línia 10 d’anada i tornada, que també passa per davant el recinte de Son Fusteret.

Desviaments de línies per la Revetla i Diada Ciclista de Sant Sebastià

El divendres 19 de gener, algunes línies de l’EMT circularan desviades amb motiu dels talls de trànsit establerts per la Policia Municipal per la Revetla.

En concret, les línies L25 i L35 circularan desviades des de les 6.00 h del matí, amb motiu de la instal·lació dels equips de so per les festes a la plaça de la Reina. A partir de les 18.00 hores, les línies L3 (Pont d’Inca-Rei Joan Carles I), L4 (les Illetes-plaça de les Columnes), L7 (Son Gotleu-Son Serra/la Vileta/Son Vida), L20 (Portopí-Son Espases), L25 (l’Arenal-plaça de la Reina/Catedral) i L35 (Aquàrium-plaça de la Reina/Catedral) veuran alterats els seus circuits en sentit d’anada i tornada, fins a la finalització del servei. Els desviaments de l’L25 i L35 són diferents a partir de les 18.00 hores que abans, ja que els talls de carrers no són els mateixos.

D’altra banda, amb motiu de la Revetla, es tallarà al trànsit la plaça de la Reina a partir de les 15.00 hores. Per aquesta raó, la línia CC (Circular Centre Ciutat) no podrà prestar servei i la seva darrera sortida de Balanguera serà a les 14.35 hores.

A partir de les 23:42, la ciutadania tindrà a la seva disposició les línies del Nit Bus, amb les freqüències i recorreguts habituals, que es poden consultar-se a la pàgina web i l’app MobiApp Palma. Les línies del Nit Bus són l’N1 (Portopí-Porta del Camp), N2 (Can Blau-Can Valero), N3 (Germans Escales-la Indioteria) i N4 (plaça del Progrés-Pont d’Inca).

Per altra banda, el dissabte 20 de gener també es produiran desviaments amb motiu de la Diada Ciclista de Sant Sebastià, que ocasionarà talls de trànsit al centre de Palma. Així, entre les 12.00 h i les 13.30 h, circularan desviades les línies A1 (Aeroport-Palma Centre), L1 (el Sindicat-Portopí), L3 (Pont d’Inca-Rei Joan Carles I), L4 (les Illetes-plaça de les Columnes), L5 (el Rafal Nou-plaça del Progrés), L7 (Son Gotleu-Son Serra/la Vileta/Son Vida), L8 (Son Roca-el Sindicat), L9 (Son Espanyol), L20 (Portopí-Son Espases), L25 (l’Arenal-pl. de la Reina/Catedral), L29 (Son Espases-plaça del Progrés), L35 (Aquàrium-pl. de la Reina/Catedral), L46 (la Bonanova-Gènova-el Sindicat) i L47 (Gènova-la Bonanova-el Sindicat). La parada 458 (Porta del Camp) romandrà fora de servei mentre duri l’esdeveniment.

Per a conèixer en detall els desviaments de les línies i els seus recorreguts alternatius per cada un d’aquests esdeveniments, es poden veure els avisos a la pàgina web, app o cartells a les parades afectades. Des de l’EMT es recomana als usuaris que consultin la informació de les seves línies i recorden que pujar al bus és gratuït si s’utilitza la Targeta Ciutadana o la Targeta Intermodal, amb perfil actualitzat.

Data darrera modificació: 18 de gener de 2024