Publicador de contenidos


L'alumnat de PalmaActiva de restaurant i bar fa pràctiques a entitats de Palma


20 junio de 2016

La presidenta de PalmaActiva ha signat els convenis amb les empreses i entitats on els 25 alumnes realitzaran la formació pràctica

Joana Maria Adrover ha agraït a les empreses que acullen els estudiants "la seva col.laboració en aquest projecte de l'Ajuntament de Palma i del SOIB"

Palma, 17 de juny.- Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, ha signat recentment els acords de col.laboració mitjançant els quals l'alumnat de dos cursos del Certificat de Professionalitat d'Operacions Bàsiques de Restaurant i Bar faran 80 hores de pràctiques a diferents entitats de Palma. La presidenta de PalmaActiva ha signat els acords amb les següents empreses: Lireba (que tindrà 4 alumnes fent pràctiques), Molí des Comte-Palcadar (3 alumnes), Tast (2 alumnes), Cafeteria Tropic (4 alumnes), Art Hotel (1 alumna), Melià Hotels (8 alumnes), Cafeteria Arxiduc (1 alumna) i Cafeteria Pasteleria Tango Pan (2 alumnes).

Durant la signatura, la presidenta de PalmaActiva ha agraït a les empreses assistents la seva col.laboració en aquest projecte de l'Ajuntament de Palma subvencionat pel SOIB. Onze alumnes ja varen començar les pràctiques el passat 25 de maig, mentre que 14 alumnes més varen començar les pràctiques el 14 de juny.

La llista completa dels establiments als quals els alumnes faran les pràctiques és la següent: Hotel Tryp Bellver, Hotel Melià Palas Atenea, Art Hotel, Cafeteria del RCNP, Tast Club de Sant Jaume, Cafeteria Tropic, Cafeteria Tgss, Es cafetó de Son Espases, Cafeteria La Llar de la Joventut, Cafeteria Son Moix, Cafeteria Varadero, Cafeteria Pastisseria Tango Pan i Cafè Arxiduc.

Els dos cursos del Certificat de Professionalitat d'Operacions Bàsiques de Restaurant i Bar, de 290 hores lectives, estan dividits en 3 mòduls que es desenvolupen entre el 21 de març i el 12 de juliol de 2016. Aquestes accions formatives estan dins la convocatòria de programes específics de formació adreçats als col.lectius amb especials dificultats d'inserció en el mercat laboral.

Els dos primers mòduls d'aquest curs són teòrics i pràctics, i el tercer són 80 hores de pràctiques professionals no laborals a empreses privades del sector. Durant aquests mòduls, els estudiants aprenen sobre seguretat i higiene, servei bàsic de restaurant i bar i aprovisionament, begudes i menjars ràpids a bar i cafeteria.

Peu de foto, d'esquerra a dreta: Ignacio Contreras, representant de l'empresa Lireba Serveis Integrats SL i Centre d'Integració Social Balear; Joana Maria Adrover, presidenta de PalmaActiva, i Assumpta Compte, representant de l'empresa Iniciativas de la Restauración SL (Tast i RCNP).

Fecha última modificación: 13 de marzo de 2023