Publicador de continguts


L’Ajuntament recupera la celebració de Cap d’Any a la plaça de Cort, que torna després de tres anys d’absència


28 de desembre de 2023

El DJ Juan Campos serà l’encarregat d’amenitzar la festa, que començarà a les 23.30 hores i es prolongarà fins a la 1:40 de la matinada

 

Palma, 28 de desembre de 2023.- L’Ajuntament de Palma recupera la celebració de Cap d’Any a la plaça de Cort després de tres anys d’absència. El conegut DJ Juan Campos, que aquest any commemora el cinquanta aniversari d’activitat professional, serà l’encarregat d’amenitzar la festa. Campos oferirà un repertori musical que abasta des dels anys 70 fins a l’actualitat. L’acompanyarà la drag queen Tormenta, amenitzant la nit des de les 23.30 hores fins a la 1:40 de la matinada.

L’esdeveniment, dissenyat per a tota la família, estarà protagonitzat per la música i múltiples coreografies. Juan Campos ha manifestat la seva satisfacció per poder oferir “una celebració única a tots els que vulguin rebre l’any nou a Cort”.

Lourdes Roca, tinenta de batle i regidora de Participació Ciutadana, ha expressat la seva satisfacció per la recuperació de la festa de Cap d’Any a la plaça de Cort, “una tradició que torna després de tres anys d’absència i amb la qual volem oferir als ciutadans un espai on compartir l’alegria mentre donam la benvinguda al 2024”.

A més, com és costum, IB3 TV retransmetrà en directe les campanades des de Cort. L’emissió especial començarà també a les 23.30 hores i estarà a càrrec de Llum Barrera i David Ordinas, juntament amb el reporter Jero Mut, qui capturarà tot l’ambient festiu de la plaça en directe.

Data darrera modificació: 28 de desembre de 2023