Publicador de continguts


L'Ajuntament presenta el programa de Nadal amb més d'una seixantena de propostes


26 de novembre de 2021

Palma, 26 de novembre 2021.- Des d'avui els ciutadans tenen ja al seu abast el Programa de Nadal 2021, que arreplega més d'una seixantena de propostes que es faran a la ciutat des de novembre fins al pròxim 22 de gener.

El document, que es pot consultar en format digital a l'adreça https://nadal2021palma.cat/ es divideix en vuit eixos temàtics: biblioteques, esports, programa d'activitats, "Palma tot un centre de diversió", betlems, Festa de l'Estendard, cultura i mercats. Aquest format permet fer una agenda viva a la qual es poden anar incorporant noves activitats que es puguin programar els pròxims dies, així com corregir o ampliar les ja existents. A més, esdevé una eina de fàcil consulta per a la ciutadania, mitjançant els dispositius mòbils.

El programa recull, com a eixos principals, diferents actes entorn de la Festa de l'Estendard (comencen el 29 de desembre), l'arribada dels patges reials a Cort el pròxim dia 2 de gener i la cavalcada dels Reis Mags al Moll Vell, l'horabaixa de dia 5. Recupera, per tant, alguns esdeveniments que l'any passat, a causa de les restriccions sanitàries motivades per la pandèmia del covid-19, varen haver de ser suspesos o modificats.

El gruix de les propostes són de caràcter familiar. Hi trobam prop d'una quinzena d'activitats a les diferents biblioteques de la xarxa municipal, entre les quals destaquen contacontes, tallers literaris, xerrades, treballs manuals nadalencs, concursos i altres activitats.

Els esports també tenen el seu espai amb quatre activitats, recuperant les festes aquàtiques als poliesportius municipals de Son Moix i Germans Escales, la tradicional Cursa Infantil dels Reis el matí del 5 de gener i la Copa de Nadal de Natació el 26 de desembre.

El programa té també un apartat destinat als betlems de la ciutat i on proposa una ruta pels diferents pessebres que es munten a edificis municipals i privats de la ciutat i que estan oberts al públic per a visitar-los. Hi trobam més d'una dotzena de propostes entre les quals hi ha el betlem de Cort, on també es pot visitar la Bústia Reial fins al pròxim 4 de gener.

La Fira de Nadal i Reis torna a omplir de paradetes la ciutat amb ubicacions a la plaça Major, plaça d'Espanya, plaça de la Porta Pintada, la Rambla i, com a novetat, via Roma i la plaça del Mercat.

Així mateix enguany es recupera "Palma, tot un centre de diversió" amb la col.laboració de les patronals PIMECO i AFEDECO, amb atraccions que ja podem trobar a diferents punts de la ciutat (plaça de l'Olivar, parc de les Estacions, plaça de Santa Pagesa, plaça de París, via Roma, plaça Major, plaça de Miquel Dolç, plaça de Madrid i pàrquing del carrer d'Eusebi Estada). Es recupera, també, el tradicional trenet de Nadal, que tindrà dos recorreguts: el de la zona Centre, amb parada a la plaça de Cort, i el de l'Eixample, amb parada a la plaça d'Abú Yahyà. Es posarà en funcionament el pròxim 4 de desembre.

Data darrera modificació: 20 de desembre de 2022