Publicador de continguts


L’Ajuntament obre el termini de sol·licituds per a participar en fires ocasionals


29 de gener de 2024

Les empreses interessades han de presentar les seves sol·licituds des d’avui fins al 23 de febrer
Es tracta de les Bases d’ordenació de fires ocasionals promogudes amb caràcter puntual entre el 15 de març de 2024 i el 15 de març de 2025
Palma, 29 de gener de 2024.- La Regidoria d’Economia, Comerç, Autònoms, Sanitat, Consum, Mercats i Fires ha obert el termini per a presentar sol·licituds per a fires ocasionals promogudes, amb caràcter puntual, per empresaris i/o entitats mercantils dins el terme municipal de Palma, per a muntar entre el 15 de març de 2024 i el 15 de març de 2025.
Les empreses interessades han de presentar les seves sol·licituds des d’avui fins al 23 de febrer de 2024.
Són fires que tenen lloc a ubicacions com el passeig de Sagrera, el parc de la Mar, el parc de les Fonts, el parc de la Riera, la plaça de la Guàrdia Civil o el parc de les Estacions.
Es tracta d’activitats de mercat a via pública de caràcter singular o puntual, no permanents ni periòdiques, en què els venedors actuen amb nota de professionalitat.
Aquesta convocatòria no és aplicable a les fires tradicionals ni als esmentats mercats de caràcter permanent o periòdic. Així mateix, queden també exclosos d’aquesta convocatòria específica els mercats solidaris sense ànim de lucre.
La sol·licitud, en model normalitzat, s’ha de presentar per Registre Electrònic, i haurà d’anar acompanyada de la resta de la documentació indicada a les Bases que, juntament amb la sol·licitud i full informatiu de la convocatòria, es troben publicades al web municipal.

Data darrera modificació: 29 de gener de 2024