Publicador de continguts


L'Ajuntament no autoritzarà les torradores el dia de la Revetla de Sant Sebastià tenint en compte la normativa sanitària


17 de desembre de 2021

Palma, 17 de desembre de 2021.- L'Ajuntament de Palma no autoritzarà les torradores el dia de la Revetla de Sant Sebastià. Després d'analitzar la normativa sanitària vigent, l'Àrea de Participació i Govern Interior ha decidit que dia 19 de gener no estiguin permeses les torradores, d'acord amb l'apartat III.5 del Pla de mesures de prevenció, contenció i coordinació per a fer front a la covid-19. La mascareta serà obligatòria a exteriors, ja que la Revetla es considera un esdeveniment multitudinari.

Amb relació a les torradores, la norma marca que "els serveis de menjar i beure s'han de realitzar asseguts a taula" i, en tot moment, "s'ha de respectar la distància d'un metre i mig entre agrupacions de persones". Així, la Regidoria considera que no es pot garantir que totes les torrades de dia 19 es facin complint la norma, que assenyala de forma clara que no es pot fer dempeus, com és tradició, sinó que s'ha de fer d'asseguts.

En relació amb les barres exteriors, l'actual norma assenyala que es poden autoritzar les del sector de la restauració amb la intenció de traslladar l'activitat de l'establiment a l'aire lliure.

La resta de dies, que no siguin dia 19 de gener, sí que estaran permeses les torradores. S'haurà de demanar autorització a l'Ajuntament. Els documents es trobaran a la seu electrònica del web https://www.palma.cat. Les activitats s'aniran revisant segons la normativa sanitària vigent en cada moment.

Data darrera modificació: 30 de maig de 2023