Publicador de continguts


L'Ajuntament netejarà el tram urbà de la Riera durant els pròxims dies


21 d’agost de 2019

Angelica Pastor: "Desaconsellam la neteja planificada pels veïns per a dia 31 d'agost . El terreny i els residus acumulats la fan massa complicada"

Ramon Perpinyà: "Actuam perquè més enllà de les competències és un tema de la nostra incumbència i demanam a la Conselleria de Medi Ambient que revisi i netegi els llits dels torrents de Palma"

Palma, 21 d'agost.-L'Àrea d'Infraestructures i EMAYA han acordat avui fer net el tram urbà de la Riera al seu pas pel terme municipal de Palma.

Avui mateix els tècnics d'ambdues àrees visitaran la zona per a marcar al calendari de l'inici de les tasques de neteja del llit de la Riera. D'una banda, Infraestructures netejarà el llit del torrent i EMAYA s'encarregarà de retirar i tractar els residus.

La regidora d'Infraestructures i Districte Ponent, Angélica Pastor, ha desaconsellat als veïns de la zona del Fortí que havien planificat una neteja per a dia 31 d'agost aquesta acció. "És una neteja massa complicada perquè la duguin a terme els veïns. Les característiques del terreny i el fet que s'hagi acumulat material pesat com electrodomèstics ens obliguen a actuar com a Ajuntament", ha explicat la regidora, que ha anunciat que aquesta acció es coordinarà amb Recursos Hídrics de la Conselleria de Medi Ambient.

El president d'EMAYA i tinent de batle de Medi Ambient, Ramon Perpinyà, ha explicat per la seva banda que s'actua en aquesta zona per responsabilitat. "Independentment de qui sigui competent a netejar la zona urbana dels torrents com Ajuntament és de la nostra incumbència i actuarem nosaltres per un tema de perillositat", ha dit i ha reclamat així mateix a la Conselleria de Medi Ambient que revisi i netegi els llits de tots els torrents que passen per Palma abans que s'iniciï la temporada de pluges. 

Data darrera modificació: 13 de març de 2023