Publicador de continguts


L'Ajuntament i ADIBA organitzen la primera cursa per a diabètics


9 de novembre de 2010

L'Àrea de Salut i Medi Ambient de l'Ajuntament de Palma, juntament amb la 'Asociación de personas con Diabetes de las Illes Balears' (ADIBA) organitzen aquest diumenge 14 de novembre amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis la primera cursa per a persones amb diabetis sota el lema 'Mou-te per la Diabetis' que compta també amb el suport de la Conselleria de Salut i Consum del Govern.


Aquesta cursa, que els participants podran realitzar en bicicleta o a peu, s'iniciarà a les 9,30 hores al Moll Vell (Varadero) i arribarà fins al Moll del Portitxol.


Tant al començament del recorregut com al final l'Ajuntament de Palma instal.larà carpes amb un berenar saludable (entrepans, fruita, beguda) que podran gaudir tots aquells que presentin el tiquet de participació. La cursa s'iniciarà a les 9,30 hores i es preveu que finalitzi a les 12,30 hores.


Cal recordar que la diabetis és una malaltia que, segons el darrer estudi di@bet.es realitzat per diferents institucions, entre elles la Societat Espanyola de Diabetis i publicat recentment, afecta a un 12% de la població a Espanya. Segons aquest estudi, a més, gairebé el 4% de la població amb diabetis desconeixia tenir aquesta malaltia. La diabetis, cal recordar, està relacionada principalment a la mala alimentació i a la manca d'activitat física.


Per això, amb aquesta nova activitat, des de l'Àrea de Salut i Medi Ambient de l'Ajuntament de Palma i des de l'associació ADIBA es vol aprofitar aquest dia per promoure la pràctica regular d'exercici i els hàbits alimentaris saludables.


L'Ajuntament i ADIBA organitzen la primera cursa per a diabètics

Data darrera modificació: 23 de març de 2023