Publicador de continguts


L'Ajuntament de Palma traslladarà l'aturada de galeres de la Seu a una zona amb ombra


11 d’agost de 2010

L'àrea de Mobilitat ha presentat als propietaris de les llicències una proposta alternativa per traslladar l'aturada que hi ha devora la Catedral, on els cavalls de les galeres estan al sol, a un altre lloc amb més ombra. La nova ubicació està situada al Parc de la Mar, devora l'edifici de Duanes. En aquesta zona es podran instal.lar tendals per protegir els cavalls del sol i també subministrament d'aigua corrent perquè els animals hi puguin beure.


El regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma, José Hila, ha anunciat que els treballs per adequar aquesta zona del Parc de la Mar començaran durant la tardor, que el trasllat es produïrà al llarg dels propers mesos i que 'l'estiu de 2011 ja no hi haurà cavalls de galeres al sol a Palma'. Les galeres formen part de la imatge turística de Palma i l'Ajuntament de Palma, amb aquesta mesura, vol que els cavalls estiguin a les millors condicions possibles.


D'altra banda, l'Ajuntament de Palma ha traslladat la parada de galeres d'Antoni Maura al carrer Conqueridor perquè les galeres disposin de més ombra. Per això, l'aturada de Conqueridor s'ha ampliat de les 5 places actuals fins a les 7 i s'ha eliminat la parada d'Antoni Maura, que fins ara era de dues places. .

L'Ajuntament de Palma traslladarà l'aturada de galeres de la Seu a una zona amb ombra

Data darrera modificació: 23 de març de 2023