Publicador de continguts


L’Ajuntament de Palma ret un homenatge emotiu als seus treballadors jubilats el 2023


29 de desembre de 2023

Palma, 29 de desembre de 2023.- El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, acompanyat per membres de l’equip de govern i regidors de la resta de grups municipals, ha presidit aquest divendres l’homenatge a 23 treballadors municipals jubilats aquest any als quals ha reconegut la seva llarga trajectòria com a “empleats al servei públic, així com el seu compromís amb els ciutadans”.

Durant l’acte, el primer edil de Palma ha reivindicat l’aportació que els treballadors públics fan tant a l’Ajuntament com a la resta de les institucions per a millorar el benestar i la qualitat de vida dels ciutadans.

Martínez ha puntualitzat que són els gestors públics els que, amb afany i esforç, “han abordat els reptes que plantegen les noves tecnologies destinades a millorar l’efectivitat del treball de l’Administració”, i ha recordat, alhora, que “la modernització dels protocols i dels sistemes d’‟interrelació amb els ciutadans han d’exigir respondre amb eficàcia als nous desafiaments per a avançar en la construcció d’un consistori plenament adaptat als requisits que planteja una Administració moderna i eficaç”.

El batle ha recalcat que “hi ha un aspecte que no ha canviat i que no és altre que la qualitat humana i professional dels homes i les dones que formen part del personal de l’Ajuntament de Palma i dels que ho heu fet en èpoques anteriors” .

Martínez Llabrés ha conclòs la seva intervenció desitjant als empleats jubilats bones festes i que el “2024 sigui pròdig en alegries per a tots vosaltres i les vostres famílies i amics”.

Data darrera modificació: 29 de desembre de 2023