Publicador de continguts


L’Ajuntament de Palma ofereix 87 places d’ocupació pública de feina corresponent a 2023


29 de novembre de 2023

Mercedes Celeste ha anunciat que el 2024 es trauran 80 places a concurs, de les quals 50 corresponen a agents de la Policia Local

Palma, 29 de novembre de 2023.- L’Ajuntament de Palma, a través de la Regidoria d’Hisenda, Funció Pública i Govern Interior, que dirigeix Mercedes Celeste, ha aprovat aquest dimecres a Junta de Govern l’Oferta d’Ocupació Pública de Feina de 2023. Aquesta oferta pública s’obre amb un total de 87 places en diferents àrees i especialitats.

Celeste ha anunciat que aquesta oferta pública compta amb el vistiplau dels sindicats i aquesta “preveu una oferta de 87 places en diferents especialitats, de les quals 65 són de taxa de reposició i 22 corresponen a la taxa específica, és a dir, aquelles que encara que no siguin susceptibles d’oferta per estabilització, sí que són ocupades de forma temporal i ens permet oferir-les per a reduir les ràtios de temporalitat i arribar al 8 per cent marcat per la llei”.

Considerant aquestes 87 places ofertes, queda pendent per a definir la denominada taxa addicional, és a dir, interins que no es varen poder garantir el dret d’accés al concurs. Si no es varen estabilitzar en procés de concurs oposició, ara es poden presentar amb aquesta taxa.

Celeste ha subratllat que en total, seran 80 places que sortiran a concurs públic en diferents especialitats el 2024.

En aquest sentit ha assenyalat que “per als pressuposts del 2024, l’Ajuntament de Palma ha realitzat un gran esforç per a dotar econòmicament 50 places d’agents de la Policia Local. Del total de 80 places ofertes, algunes són de nova creació amb l’objectiu de donar més múscul als serveis centrals de l’ajuntament i poder garantir un servei més àgil i acabar la sobrecàrrega d’alguns funcionaris”.

Oposicions

L’edil de Cort ha avançat que ja s’ha engegat el procés de concurs oposició per al Cos de Bombers, per la qual cosa, una vegada es publiqui al BOE, començarà el procés de presentació de candidatures. En total s’ofereixen 26 places.

D’aquestes 26 places, 4 corresponen a l’oferta pública del 2020, 15 places del 2022 i 7 places del 2023.

A més, també s’ha publicat al període de presentació de candidatures, les 9 places de TAE superior d’economistes i d’altres àrees.

Data darrera modificació: 1 de desembre de 2023