Publicador de continguts


L'Ajuntament de Palma obre el nou vial de circumval·lació entre les rotondes de Camí de Son Rapinya i Camí dels Reis


30 de setembre de 2011


La circulació s'iniciarà a les 17:30 hores
Aquesta mesura ajudarà a descongestionar els barris de la Vileta i Son Rapinya

Palma, 30 setembre 2011 .- L'Ajuntament de Palma des de l'àrea d'Urbanisme i Habitatge, presidida pel tinent de batle Jesús Valls, ha anunciat que a partir de les 17:30 d'avui mateix obre a l'ús públic el vial de circumval.lació entre les rotondes de camí de Son Rapinya i camí dels Reis.

El tram del vial esmentat forma part de dos expedients de Gestió, com a conseqüència d'un conveni i posteriors modificacions del Pla General d'Ordenació Urbanística (PGOU).

El vial de circumval.lació que té una longitud de 1.331m uneix el camí dels Reis amb la urbanització de Son Quint que continua fins al camí de Son Rapinya en la seva intersecció amb l'accés a Son Xigala i Son Vida. Aquesta obertura d'aquest nou vial ajudarà a descongestionar els barris de la Vileta i Son Rapinya.

Altres actuacions:

L'Ajuntament de Palma amb aquesta actuació finalitza amb totes les obres realitzades a la zona, com ara, les obres d'ampliació de la vorera d'accés a l'escola Mare Alberta i la zona de la urbanització Son Quint iniciades el passat mes de juliol. Com anunciar Cort les tasques van finalitzar abans de l'inici del nou curs escolar.

Les obres consistien a ampliar la vorera que hi havia d'un metre d'ample a dos metres i instal.la fanals. A més es van canalitzar els serveis d'enllumenat i telefonia i es va aplicar una nova capa d'aglomerat asfàltic en tot l'àmbit de l'obra.

L'Ajuntament de Palma ha complert amb la petició realitzada per part de l'escola Mare Alberta, de l'APIMA del centre i per l'àrea de Mobilitat atesa la necessitat i la importància d'ampliar la vorera per poder garantir la seguretat dels alumnes i les famílies que accedeixen a l'escola a peu.

L'Ajuntament de Palma obre el nou vial de circumval.lació entre les rotondes de Camí de Son Rapinya i Camí dels Reis

Data darrera modificació: 28 d’abril de 2023