Publicador de continguts


L'Ajuntament de Palma mostra el seu compromís contra la violència cap a les dones


18 de novembre de 2011

Palma, 18 de novembre de 2011.- Amb motiu de la celebració a tot el món del 25 de novembre com a Dia contra la violència cap a les dones, l'Ajuntament de Palma ha preparat un complet programa d'activitats durant els dies vinents amb l'objectiu de fer visible aquest greu problema social i contribuir a anar-lo reduint fins a la seva completa eradicació.

La regidora d'Educació, Família, Igualtat i Majors, Aina Ferriol, ha convidat tota la ciutadania a participar en els actes. A més ha valorat "la unitat tant dels partits polítics com de la ciutadania contra la violència cap a les dones. A més ha afegit que la sensibilització és fonamental, perquè aquest no és un problema de les dones sinó de tota la societat".

Dins els actes més significats que tindran lloc a Palma al llarg d'aquests dies, destaca la diversitat de propostes obertes a la participació de la ciutadania: des de l'exposició al Centre Flassaders d'Amnistia Internacional, al taller de sensibilització envers les relacions afectives saludables o les xerrades per a estimular el paper actiu de ciutadanes i ciutadans davant aquesta xacra, una de les quals forma part de l'oferta de l'Escola Municipal de Formació.

El dissabte dia 19 de novembre, una seixantena de persones del voluntariat escolta i de la Creu Roja atendran les taules informatives; a més el dijous 24 de novembre la Corporació en Ple renovarà el compromís municipal entorn de la iniciativa Pacte Palma contra la Violència de Gènere.

El dia 27 de novembre celebrarem una diada ludicoesportiva, la Marxa Pacte Palma contra la Violència de Gènere-1er Nordic Walking Ciutat de Palma, que partirà de la Plaça de Cort, a les 11 h.

Tancarem el cicle amb dues taules rodones on abordarem amb especialistes la incidència de la violència masclista sobre les dones més vulnerables i la infància.

A més, com cada any, la Plataforma per la Igualtat convoca la concentració en homenatge a les víctimes el divendres 25 de novembre a les 20h a la plaça del Rei Joan Carles I, una concentració que compta amb el suport de l'Ajuntament, que li dóna difusió al programa d'activitats.

L'Ajuntament de Palma vol mostrar el seu agraïment tant a les entitats col.laboradores com als ciutadans i ciutadanes que s'han adherit al Pacte Palma contra la violència de gènere.

Més informació a www.pactepalma.com <https://www.pactepalma.com/>


Documents

v.gènere

Data darrera modificació: 13 de març de 2023