Publicador de continguts


L'Ajuntament de Palma garanteix el pagament a lEMT de les nòmines dels seus treballadors


29 de setembre de 2011


Palma, 29 de setembre de 2011.- El tinet de batle dEconomia, Hisenda i Innovació, Julio Martínez, ha anunciat en el ple celebrat avui dijous que "avui a les 15 hores hem tancat la tresoreria i hem tengut una sèrie dingressos extraordinaris", per aquest motiu "hem donat les ordes precises per que aquets doblers ingressat a la tresoreria municipal arribi demà a lEMT", per que lEmpresa Municipal de Transports pugui tenir liquides i pugui fer front al pagament de totes les nòmines a partir de demà divendres i no tan sols el 50% com estava previst avui.

Els doblers que ha rebut avui Cort precedeixen de diferents contribuents als quals els hi finalitzava el termini dels seus deutes tributaris i avui han realitzat lingrés al compte corrent. Com ha explicat Julio Martínez, "això ens permet eliminar el dèficit de tresoreria que teníem previst fins al dia 05 d'octubre".

Demà dia 30 de setembre seran ingressats a l'EMT els 700.000 euros necessaris procedents en la seva major part de l'empresa Josel SL, de Núñez i Navarro, en concepte de les quotes d'urbanització de la façana marítima.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023