Publicador de continguts


L’Ajuntament de Palma dona suport al comerç local amb una campanya per a promocionar aquests establiments durant les festes


6 de desembre de 2023

L’EMT Palma col·labora amb la campanya de promoció dels establiments emblemàtics

Nombroses OPIs llueixen el lema de “El comerç local us desitja unes bones festes”

Palma, 6 de desembre de 2023.- L’Ajuntament de Palma ha presentat aquesta setmana una campanya de suport al comerç de proximitat, i més concretament als comerços emblemàtics. Un vehicle de la línia 35 lluirà tot el mes de desembre l’eslògan “Aquest Nadal, regala comerç local”, convidant també la gent a aconseguir una bossa amb la imatge dels comerços emblemàtics de Palma.

L’Ajuntament ha recuperat, després de 4 anys, el repartiment de bosses amb imatges dels comerços emblemàtics de Palma. Està previst que entre els 114 establiments catalogats i el Quiosc de PalmaActiva de la plaça del mercat de l’Olivar es reparteixin 9.000 bosses. El repartiment al Quiosc es farà els dies 13, 18 i 20 de desembre de 10.30 a 12.30 hores.

També es reforçarà la visibilitat del comerç local amb una campanya de publicitat a OPIs que durarà des del 5 de desembre fins al 5 de gener amb el lema “El comerç local us desitja unes bones festes” a fi de convidar la ciutadania a consumir producte de comerços locals. Aquesta campanya porta inclòs un codi QR que redirigeix a l’espai de la pàgina web de PalmaActiva que recull les diferents activitats que es realitzaran durant les festes, com les 11 actuacions de corals que cantaran nadales per a dinamitzar els nostres carrers.

L’EMT Palma col·labora amb aquesta campanya per a fomentar l’accés amb transport públic amb la línia Centre Ciutat (CC) als establiments emblemàtics de Palma, majoritàriament situats al voltant del centre històric de la ciutat.

Antoni Deudero, regidor de Mobilitat, i Lupe Ferrer, regidora d’Economia i Comerç, han presentat, juntament amb Carolina Domingo, vicepresidenta de Pimeco, el mapa gratuït “Ruta dels Establiments Emblemàtics” on se situen al voltant de la línia CC tots aquests comerços agrupats per categories com alimentació, joieries, forns i pastisseries, salut i estètica, llar, mobiliari i decoració, papereria i impremta, moda i complements, restauració i altres. A la presentació hi han assistit també Toni Fuster, director general de Comerç, Antonio Román, director general de Mobilitat, Juan José Elías, gerent de l’EMT, Carmen Aguiló, gerent de PalmaActiva, i Juan Antonio Tormo, director general d’Autònoms.

Al mapa surten tant els noms de les empreses com la seva ubicació i quina és la parada de bus de la línia CC més propera. Aquests mapes es distribuiran les pròximes setmanes dins la mateixa línia CC, a les OAC i biblioteques i als establiments adherits.

Amb l’objectiu de col·laborar amb la promoció del comerç local, l’EMT Palma ha planificat reforços en les línies d’autobús amb més demanda en dies destacats durant el mes de desembre. Igualment, la línia Centre Ciutat, que habitualment funciona de dilluns a divendres, donarà servei també els dissabtes de desembre, amb una freqüència de 30 minuts. A més a més, la CC circularà també els festius i diumenges d’obertura, que són el 8, el 17 i el 24 de desembre.

Data darrera modificació: 7 de desembre de 2023