Publicador de continguts


L’Ajuntament cedeix diverses sales de Ses Voltes per al Museu Marítim de Mallorca


10 de juliol de 2024

El conveni té una durada de quatre anys prorrogables per quatre més

Palma, 10 de juliol de 2024.- La Junta de Govern ha aprovat la signatura del conveni entre l’Ajuntament de Palma i el Consorci del Museu Marítim de Mallorca per a la cessió temporal de l’ús de diverses sales de Ses Voltes perquè es converteixin en la seu del Museu.

La durada d’aquest conveni serà de quatre anys, prorrogables per quatre exercicis més, sempre que les parts així ho determinin.

En aquest sentit, la portaveu de l’equip de Govern, Mercedes Celeste, ha recordat que el Conveni s’havia d’haver signat l’agost de l’any 2022, però que la cessió s’ha anat retardant per problemes amb el sistema d’extracció de fums de l’espai.

Aquesta situació quedarà solucionada amb la signatura del conveni de cessió, que inclou que les despeses de manteniment que es generin seran assumides pel Consell de Mallorca.

“Aquesta cessió té un efecte molt positiu per a l’Ajuntament, ja que s’evita que aquestes instal·lacions es degradin per falta d’un ús concret, a més de contribuir a impulsar el coneixement sobre el patrimoni marítim de Mallorca”, ha destacat Celeste.

Data darrera modificació: 11 de juliol de 2024