Publicador de continguts


L'1 de juliol arrancaran els campus esportius d'estiu a cinc instal·lacions de l'IME


12 de juny de 2020

Les preinscripcions s'obriran en línia a través dels webs de Dic-Drac i Esports 85

S'ofereixen un total de 2.300 places per a tot l'estiu als poliesportius de Son Moix, Germans Escalas, Rudy Fernández; al velòdrom de Son Moix i al camp municipal del Rafal Vell

Palma, 12 de juny de 2020. Els poliesportius de Son Moix, Germans Escalas, Rudy Fernández; el velòdrom de Son Moix i el camp municipal del Rafal Vell acolliran a partir de l'1 de juliol els campus esportius d'estiu, una alternativa ludicoesportiva per a les famílies durant el període estival.

Les preinscripcions es tramitaran de forma telemàtica a través dels webs de les empreses adjudicatàries dels serveis; Esports 85, per als campus del poliesportiu i velòdrom de Son Moix, i Dicdrac per als campus de Rudy Fernández, el Rafal Vell i Germans Escalas.

Atesa la normativa actual a conseqüència de l'alerta sanitària, els campus oferiran enguany un total de 2.300 places per a tot l'estiu als cinc espais esportius, 460 per torn, de les quals l'IME destina el 10% al Servei de Benestar Social. La ràtio també s'hi acota a un màxim de 10 infants per monitor o monitora.

Els campus estan destinats a nins i nines de 3 a 14 anys i se centren a oferir als infants una àmplia varietat d'activitats encaminades al joc, de manera lúdica, per al desenvolupament de l'infant, impulsant-hi l'educació en valors.

Les activitats es desenvolupen de 9 a 14 h i s'ofereix servei opcional de guarderia de 7.30 a 9 h i de 15.30 a 17 h, així com servei de menjador. Dins aquest horari, els infants hi realitzen diferents activitats esportives, tallers, expressió corporal, ball, etc. Les activitats seran diferenciades en la seva metodologia d'acord amb els diferents grups d'edat.

 


Data darrera modificació: 7 de desembre de 2022