Publicador de continguts


L'Àrea d'Infraestructures té previst acabar les obres de millora del carrer del Marquès de la Fontsanta el mes de febrer


28 de gener de 2019

En total s'hauran millorat més de 2.150 metres quadrats de superfície, renovant i ampliant voreres per a una major accessibilitat. La inversió total al tram ha estat de més de 116.000 euros

Noguera: "Veritablement ara s'ha dignificat el carrer: és més accessible, s'hi pot passejar i ha millorat la qualitat urbana"

Romero: "Hem millorat els pendents a les cantonades i posat un paviment tàctil per a les persones amb discapacitat visual"

Palma, 28 de gener de 2019.- El batle de Palma, Antoni Noguera, i el regidor d'Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo A. Romero, han visitat avui les obres de renovació de les voravies del carrer del Marquès de la Fontsanta de Palma, al tram entre els carrers d'Aragó i de Gabriel Maura. Unes obres pertanyents al contracte de Vialitat i que començaren el mes d'octubre i finalitzaran el febrer.

En total, s'hauran renovat i millorat 2.154 metres quadrats de superfície entre voreres (654 m²) i via asfaltada (1.500 m²), amb una inversió de 116.384,45 euros. D'altra banda, s'està complint amb el termini anunciat per a la finalització de les obres, prevista per a principis de febrer segons el Pla de barris de l'Àrea. El batle Noguera ha comentat que veritablement "s'ha dignificat" el carrer: "És més accessible, s'hi pot passejar i ha millorat ostensiblement la qualitat urbana".

Amb aquestes obres es dona solució a diversos problemes que hi havia al tram, com les inundacions d'aigua, però també es guanya espai per als vianants amb l'ampliació de les voreres: "En alguns trams eren molt estretes i les hem ampliades", ha dit Romero. Així mateix, el regidor ha assegurat que han millorat els pendents a les cantonades i "hem posat un nou paviment tàctil per a les persones amb discapacitat visual" a les voreres, per a fer-les més accessibles.

Cal remarcar que a ambdós costats del carrer s'ha renovat totalment la superfície, que s'ha establit al mateix nivell; al mateix temps s'han solucionat problemes habituals d'aixecament de via, ocasionats per les arrels dels arbres o pel deteriorament normal de la via amb el pas del temps. Finalment, cal recordar que l'Àrea començarà les properes setmanes les seves feines de millora de voreres i asfaltat a la zona del Coll d'en Rabassa, seguint amb el Pla de barris.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023