Publicador de continguts


L'Àrea d'Infraestructures i Accessibilitat neteja més de 90 solars municipals en el darrer any


25 de gener de 2019

El Servei de Vialitat de l'Àrea d'Infraestructures i Accessibilitat de l'Ajuntament ha netejat en el darrer any un total de 91 solars municipals i espais lliures públics, que ocupen una superfície de 441.276,67
metres quadrats en total.

El servei té assignat la neteja dels solars destinats a equipaments (docents, esportius o altres) i els espais lliures públics no construïts; després el seu manteniment el realitza el Servei de Parcs i Jardins.

La periodicitat d'aquestes feines és anual però les actuacions es concentren especialment als mesos de primavera i estiu que és quan les feines són més necessàries. El 92% de les actuacions de neteja es van realitzar entre els mesos d'abril i juliol, i el 8% restant durant els mesos de febrer i març. El temps de les feines de neteja a cada espai sol ser entre un dia i una setmana màxim.

El dos solars més grans netejats són una zona verda del parc de Can Angelí, ubicat entre Son Valentí i General Riera, de 43.334,00 m2 i els antics solars de Campsa, a l'avinguda de Joan Miró, de 32.989,00 m2.

Els solars estan distribuïts per tota la ciutat: 23 estan situats al districte de Llevant, 30 al de Ponent, 22 al districte Nord, 15 al de Platja i 1 al centre.

Aquesta tasca de neteja de solars i espais lliures públics ha suposat una inversió de 127.078,86€

Galeria Multimèdia

Data darrera modificació: 13 de març de 2023