Publicador de continguts


L'EMT prohibirà l'accés de patinets elèctrics i monocicles als autobusos a partir del 30 d'octubre


23 d’octubre de 2023

Palma, 23 d’octubre de 2023.- L’Àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma, que dirigeix el tinent de batle Toni Deudero, ha informat que a partir del proper 30 d'octubre es prohibirà l’accés de patinets elèctrics (VMP) i monocicles a tots els autobusos de l´EMT.
Aquesta mesura s'adopta per raons de seguretat, pel perill que representen a bord dels autobusos pel seu gran volum, i als espais que ocupen, destinats a cadires de rodes o cotxets de nadons.
Amb aquesta mesura, segons ha corroborat el tinent de batle, “fem prevaler el principi de seguretat preventiva pel que fa a la protecció dels usuaris i del personal que treballa al servei del transport públic”.
“Per això i per tal d'evitar possibles danys als passatgers, sobretot als especialment vulnerables, com la gent gran, amb mobilitat reduïda, els qui viatgen en cadires de rodes o cotxets de nadons, s'ha aprovat aquesta instrucció que entra a vigor el dia 30 d'aquest mes”, ha assenyalat l'edil.
Toni Deudero ha afegit que aquesta setmana s'informarà els usuaris de l'EMT de l'entrada en vigor d'aquesta mesura, tant a bord dels autobusos com a les xarxes socials de l'empresa municipal.


 

Data darrera modificació: 23 de novembre de 2023