Publicador de continguts


Jaime Martínez Llabrés rep CEHAT i FEHM amb motiu de la celebració del XIX Congrés d’Hotelers Espanyols


22 de novembre de 2023

Palma, 22 de novembre de 2023.- El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, ha rebut aquest matí Jorge Marichal, president de la Confederació Espanyola d’Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT) i Maria Frontera, presidenta de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM), amb motiu de la celebració del XIX Congrés d’Hotelers Espanyols, que té lloc des d’aquest dimecres i fins divendres a Palma.

Martínez ha agraït a l’organització del Congrés l’elecció de Palma per a la celebració d’aquesta trobada, que representa “una oportunitat per a debatre temes de gran interès com la sostenibilitat, la transformació digital o la professionalització del sector, i, a més, situa a Palma “en el centre del debat turístic”.

El batle participarà divendres en la taula “Destinacions turístiques i la seva promoció” al costat del batle de Calvià, José Antonio Amengual, i la consellera de Turisme de la Comunitat Valenciana, Núria Montes.

A la reunió també hi han assistit Javier Bonet, tinent de batle de Turisme; Victoria Mulet, coordinadora general de Turisme i Restauració; Ramón Estalella, secretari general de la CEHAT, i Gori Bonet, vicepresident de la FEHM.

Data darrera modificació: 24 de novembre de 2023