Publicador de continguts


Jaime Martínez Llabrés participa en el XIX Congrés d’Hotelers Espanyols


24 de novembre de 2023

Palma, 24 novembre de 2023.- El batle de Palma ha participat aquest matí en el XIX Congrés d’Hotelers Espanyols, que s’ha celebrat durant dos dies al Palau de Congressos.

Martínez ha intervingut en la taula “Destinacions turístiques i la seva promoció” al costat del batle de Calvià, Juan Antonio Amengual, i Nuria Montes, consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Comunitat Valenciana.

La taula ha abordat els reptes de les destinacions turístiques per a aconseguir allargar la temporada turística, el full de ruta per a la promoció del destí, així com les principals línies de col·laboració publicoprivada.

En la seva intervenció, Martínez ha posat l’accent que Palma s’ha preparat en els últims anys, incorporant a la seva oferta d’allotjament un important nombre d’hotels boutique i actualment el visitant pot gaudir d’una àmplia oferta cultural, gastronòmica, de compres, patrimoni, esport, que posa a l’abast dels qui ens visiten un ampli ventall d’experiències, propiciant que la ciutat sigui un destí obert els 365 dies de l’any.

En relació amb les línies de promoció del destí, el batle ha assenyalat que des de la Fundació 365 es continua treballant en el mercat americà, i per a això manté contacte amb l’ambaixada dels EUA i amb Turespaña. Igualment, les accions també se centren en el mercat nacional i ha assenyalat també que una altra gran oportunitat la constitueix en aquests moments Orient Mitjà.

Pel que fa a la Platja de Palma, el primer edil ha reiterat durant la seva intervenció la necessitat d’atendre els destins madurs. Aquests destins pioners són generadors de riquesa des de fa més de cinquanta anys i és necessari comptar amb les eines necessàries per a aconseguir la seva plena reconversió. En aquest sentit, ha recordat que un dels seus objectius és aconseguir que el Govern central creï un comissionat per a la rehabilitació de les zones turístiques madures de tot Espanya, del qual la Platja de Palma pot ser la seu i projecte pilot.

En aquesta línia, Martínez ha recordat que el sector privat ha fet els seus deures millorant en qualitat, oferta i especialització i ara és necessari que els faci el sector públic perquè aconseguir la tan anhelada desestacionalització “passa per inversió a les zones turístiques madures i no sols la reindustrialització correspon a l’oferta hotelera, sinó també al destí”.

Data darrera modificació: 1 de desembre de 2023