Publicador de continguts


Infraestructures renova l’asfalt i el paviment de cinc àrees de Palma amb una inversió de 250.000 euros


8 de juliol de 2024

L’Àrea ha actuat per a millorar l’accessibilitat a l’entorn del pavelló Rudy Fernández, a diversos trams de Joan Miró, a la plaça de la Mar d’Aral de la Platja de Palma, a la plaça d’Octavi August i a diversos carrers de Can Pastilla

Palma, 8 de juliol de 2024.- La Regidoria d’Infraestructures ha duit a terme diverses actuacions durant les darreres setmanes per a renovar el paviment i millorar l’accessibilitat de diverses ubicacions del municipi. Aquestes actuacions, realitzades per l’Àrea de Vialitat, tenen per objecte millorar l’estat dels carrers de la ciutat i, al mateix temps, adaptar les vies a la normativa vigent en matèria d’accessibilitat i garantir l’accés universal de tots els ciutadans de manera igualitària.

Concretament, en cinc actuacions diferents, s’ha renovat el paviment de l’entorn del pavelló Rudy Fernández a Sant Agustí, el de diversos trams de carrer Joan Miró, a la plaça de la Mar d’Aral, a la Platja de Palma, a la plaça d’Octavi August de Can Pastilla, i, finalment, a cinc carrers també a la zona de Can Pastilla, dins el pla de posada a punt del barri. Totes aquestes accions han tingut un pressupost global de 250.000 euros.

Pel que fa als treballs a la zona del pavelló Rudy Fernández, el departament municipal ha renovat i ampliat les voreres del carrer de Mònaco i, igualment, ha millorat l’accessibilitat dels passos de vianants que estaven en mal estat. Aquestes obres han tingut un termini d’execució de tres setmanes i un pressupost de 35.000 euros.

Aquesta actuació s’uneix a la conclosa a la mateixa zona durant la qual es va renovar l’asfaltat dels carrers de Margaluz, de Nostra Senyora de Lourdes, de Santa Mònica i de Santa Praxedis. Les tasques han tingut un pressupost de 24.000 euros i s’ha actuat sobre una superfície aproximada de 2.400 metres quadrats.

Al barri del Terreno, per la seva part, s’ha rehabilitat el paviment i les voreres del carrer de Joan Miró per a adaptar l’accessibilitat d’espai a la normativa vigent. Les obres han tingut un termini d’execució de tres setmanes i un pressupost de 60.500 euros.

També s’han realitzat millores en el ferm de la plaça de la Mar d’Aral, on s’ha renovat les voreres i s’han arreglat els escocells que s’havien deteriorat per les arrels dels arbres. Així mateix, com a la resta d’actuacions, s’ha rebaixat l’accés als passos de vianants per a millorar l’accessibilitat. Aquesta actuació, per la qual s’han substituït 590 metres quadrats de ferm, ha tingut un pressupost de 41.000 euros i un termini d’execució d’un mes.

Finalment, Infraestructures també ha renovat el paviment, voreres, passos per als vianants i la jardineria a la plaça d’Octavi August de Can Pastilla, en una obra que ha comptat amb un pressupost de 38.458 euros. El departament municipal també ha actuat a cinc carrers del barri, Sertori, Claudi, Can Pastilla, Octavi August i Tramuntana, en unes tasques que han permès renovar 8.280 metres quadrats d’asfalt, han tingut un pressupost de 89.000 euros i un termini d’execució d’una setmana.

Data darrera modificació: 8 de juliol de 2024