Publicador de continguts


Infraestructures presenta el resultat de les obres a l'avinguda Joan Miró


25 de febrer de 2019

El batle de Palma, Antoni Noguera, el regidor d'Infraestructures, Rodrigo A. Romero, i la coordinadora general de l'àrea, Virginia Abraham, han visitat avui les obres finalitzades a l'avinguda Joan Miró. Unes obres a on s'han invertit 203.358 euros per renovar l'asfalt de 20.438 metres quadrats de via, entre el carrer Marquès de la Sènia i l'autopista de Ponent.

Aquesta renovació necessària de l'asfaltat de l'avinguda millora la seguretat vial a la zona, ja que era una de les vies més utilitzades pels vehicles.

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha destacat que l'objectiu era "asfaltar de nou els carrers de la nostra ciutat després de molts anys sense fer-ho". "Esteim asfaltant ara els carrers importants de la ciutat com aquest de Joan Miró. Volem dignificar, mantenir i estimar la ciutat i aquest contracte de vialitat ens permet millorar voreres i millorar l'asfaltat de Palma", ha dit.

Romero s'ha mostrat molt satisfet del resultat final d'aquestes obres finalitzades el mes de febrer. "El carrer Joan Miró és un dels carrers més transitats de Palma i cal que estigui en bon estat per evitar riscos als vianants i ciclistes", ha dit. "Continuarem amb les inversions als barris amb el nou contracte de vialitat que augmenta la inversió en un 45% respecte el contracte anterior". "Volem una ciutat digna i segura", ha afegit.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023