Publicador de continguts


Infraestructures millora l’accessibilitat de les voreres del carrer de Martí Boneo


10 de desembre de 2023

El projecte ha tingut un pressupost de 139.558 euros finançat amb fons Next Generation

Palma, 10 de desembre de 2023.- La Regidoria d’Infraestructures de l’Ajuntament de Palma continua realitzant diverses obres per a millorar l’accessibilitat de les vies del municipi i els últims dies ha conclòs els treballs de condicionament de les voreres del carrer de Martí Boneo en el seu encreuament amb el carrer de Félix Escobar, totes dues de Son Dameto.

El projecte, que ha tingut un pressupost de 139.558 euros, ha consistit a rebaixar les altures de les voreres, facilitant els desplaçaments de persones amb dificultat en la seva mobilitat, i l’arranjament de l’entorn. En total s’ha actuat en 1.130 metres quadrats de superfície.

Els pròxims dies, una vegada acabades les obres i iniciada la campanya específica, es procedirà a plantar una sèrie d’arbres a la zona. Aquest projecte ha rebut finançament a través dels fons del Programa d’ajudes a municipis per a la implantació de zones de baixes emissions i la transformació digital i sostenible del transport urbà, Fons de recuperació MITMA, en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència Next Generation.

Data darrera modificació: 12 de desembre de 2023