Publicador de continguts


Infraestructures fa realitat la voravia que reclamaven els veïns i veïnes de Son Fuster Nou al solar de les Palmeres


18 de febrer de 2019

Els representants de l'Associació s'han mostrat molt agraïts per veure aquesta reclamació complida, ja que fins ara havien de travessar per un solar no habilitat

Romero: "Dignificam tots aquells barris que històricament han estat oblidats"

Palma, 18 de febrer de 2019.- El Servei de Vialitat de l'Àrea d'Infraestructures encara la recta final de les obres d'enrajolament a un tram del carrer Aragó, al solar entre els carrers de Can Roses i de l'Hostal de la Creu. Les obres, que varen començar el passat 14 de febrer, eren una reclamació històrica, ja que s'havia de creuar per un solar no habilitat.

La previsió és que les obres estiguin acabades a finals de mes, ja que el termini establert des de l'Àrea era de dues setmanes des del seu començament, i s'avança a bon ritme. El pressupost total invertit és de quasi 10.000 euros, amb els quals s'enrajolaran 212 metres quadrats de vorera, que inclouen dos nous punts de llum.

El regidor Rodrigo Romero, que avui ha visitat aquestes obres, ha assegurat que han fet possible que "qualsevol persona pugui passejar-se de manera segura i accessible" en aquest tram del carrer d'Aragó a la zona de Son Fuster Nou (les Palmeres), ja que no només s'hi farà una vorera, sinó que també s'hi ha posat enllumenat nou de tipus led.

Referint-se al Pla de barris que des del 2015 està fent més accessibles les vies de tots els districtes de la ciutat, Romero ha destacat que, amb aquest Pla, "dignificam tots aquells barris que històricament han estat oblidats". Cal recordar que el plec actual està dotat amb un 45 per cent més d'inversió per a obres que en la passada legislatura.

El president de l'Associació de Veïns i Veïnes de Son Fuster Nou, José López Martínez, ha mostrat el seu agraïment per l'interès mostrat en "allò que venim reclamant fa anys" i la feina feta des de l'Àrea per a complir-ho, i ha expressat la intenció de convertir el solar "en una zona verda, un parc o un jardí per a jocs infantils".

Galeria Multimèdia

Data darrera modificació: 13 de març de 2023