Publicador de continguts


Infraestructures comença les obres de millora d'asfaltat a vuit carrers de la barriada de Pere Garau


20 de maig de 2019

El Servei de Vialitat de l'Àrea d'Infraestructures ha començat aquest 13 de maig les obres d'asfaltat a vuit carrers de la barriada de Pere Garau, que suposaran la millora d'un total d'11.762 metres quadrats de via i una inversió de 118.000 euros.

En la primera actuació, la més important per superfície i que es durà a terme entre avui i dimecres, es té previst asfaltar un total de 4.856 metres quadrats a tot el carrer de Benet Pons i Fàbregues, que va des de la plaça de Guillem Moragues fins al carrer de Manacor, amb una inversió de 48.000 euros.

En la segona, que es realitzarà entre dilluns i divendres, es treballarà als carrers de Pere II, de Sant Llàtzer, de Marià Canals, de Marian Aguiló, de Bartomeu Torres i del Bisbe Pascual, i al passatge de Son Coc. Entre tots aquests carrers, s'asfaltaran un total de 6.906 metres quadrats de via i s'invertiran uns 70.000 euros.

Cal recordar que durant les obres, que començaran cada dia a les vuit del matí, es prohibirà el trànsit rodat de vehicles als carrers on es duguin a terme les feines, i per tant es recomana cercar recorreguts alternatius.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023