Publicador de continguts


Inauguració de "Fotografiant Son Gotleu. El barri que ens agrada!"


16 de juny de 2010

La batlessa de Palma, Aina Calvo, acompanyada de la regidora de districte Llevant, Begoña Sánchez, ha assistit avui a la inuguració de l'exposició Fotografiant Son Gotleu. El barri que ens agrada! que s'ha celebrat avui dematí al Centre de Salut de Son Gotleu. L'acte ha comptat amb l'assistència del gerent d'Atenció Primària de l'IB-Salut, Nacho García, i dels membres dels diferents serveis que participen en aquesta iniciativa. L'exposició romandrà fins dia 2 de juliol, per a desprès formar part d'una exposició itinerant una vegada s'iniciï el curs 2010/11.


L'Ajuntament de Palma col.labora amb la Plataforma de Son Gotleu en l'organització d'aquesta activitat socioeducativa que s'ha desenvolupat al barri. Durant tot el curs, els infants de les escoles de Son Gotleu han participat en esta activitat comunitària, realitzant fotografies del barri, una tasca que s'ha celebrat a través dels diferents serveis ubicats a Son Gotleu i els grups i entitats amb els qui fan feina.

Inauguració de 'Fotografiant Son Gotleu. El barri que ens agrada!'

Inauguració de 'Fotografiant Son Gotleu. El barri que ens agrada!'La culminació arriba amb una exposició de fotografies, formada per una selecció de més de 200 imatges i la implicació directa de més de 250 participants. Els temes han estats diversos, però tots relacionats amb 'allò que ens agrada de Son Gotleu'.

Els serveis de la Plataforma que han participat són, per part de l'Ajuntament: Projecte D. Comunitari Pere Garau ' Son Gotleu, CMSS Llevant Nord, Escoles Obertes amb les AMIPA de les escoles participants, Servei de Dinamització Lingüística, Dinamo, Casal d'Infants i Joves de Migjorn. També hi col.labora la Conselleria de Salut i Consum, amb el Centre de Salut i la Conselleria d'Educació i Cultura, amb la participació dels CP Es Pont, CP Gabriel Valseca, CP Joan Capó, IES Sureda i Blanes. Altres entitats que hi han participat són el Centre de Formació Isla, Càritas i el Club d'Esplai Son Gotleu.

Data darrera modificació: 23 de març de 2023