Publicador de continguts


Avui s'han encès els llums de Nadal de Palma


25 de novembre de 2021

Palma, 24 de novembre de 2021.- El batle de Palma, Jose Hila, la regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, el regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, i representants de la corporació municipal han assistit avui capvespre a l'acte simbòlic d'encesa dels llums de Nadal que s'ha fet a Cort.

La fundació RANA, ha estat enguany l'encarregada de l'encesa dels llums, després d'haver estat escollida mitjançant un procés participatiu obert a la ciutadania. RANA és una entitat sense ànim de lucre d'àmbit balear centrada a prevenir el maltractament i l'abús sexual infantil, a través d'activitats de sensibilització, educació i treball en xarxa.

Com ja es va fer l'any passat, per tal d'evitar aglomeracions i permetre a un major nombre de ciutadans poder gaudir de l'encesa, no s'ha fet una festa sinó que s'ha dividit en diferents espectacles de llum i so que es duran a terme a diversos endrets de la ciutat durant el cap de setmana vinent.

Des de les 18 h i fins a les 20 h d'avui capvespre s'han anat repetint una projecció a la façana de Cort (CORTLIGHT) inspirada en el dadaisme i que fusiona música i llums de colors. Enguany, la il.luminació nadalenca ha recuperat la tradicional carpa de la plaça Major. Com a novetat s'han instal.lat llaços a l'avinguda d'Antoni Maura.

A més, se sumen carrers decorats a barriades com al carrer de Rosselló i Cazador, carrer de Santiago Álvarez Avellán a la Indioteria, carretera de Llucmajor a l'Aranjassa, carretera Militar a l'Arenal i carrer de Pasqual Ribot a Son Dameto.

En total s'han decorat amb il.luminació un total de 1.074 arbres i palmeres de Palma i 415 quilòmetres de garlandes. L'Ajuntament de Palma, a través de l'Àrea d'Infraestructures i Accessibilitat, ha instal.lat, des del passat mes de setembre, la il.luminació de Nadal de més de 135 carrers i places de la ciutat.

La inauguració del betlem i de la bústia reial es farà divendres 26.

Data darrera modificació: 20 de desembre de 2022