Publicador de continguts


Garau felicita al personal d'EMAYA que avui ha treballat als carrers de Son Gotleu


30 d’agost de 2011

L'Empresa Municipal ha posat en marxa un dispositiu especial per cobrir les necessitats de neteja a la barriada després dels incidents d'ahir

30-08-2011.- El tinent de Medi Ambient i President d'EMAYA, Andreu Garau, ha fet públic el seu "agraïment i felicitació" als treballadors de l'Empresa Municipal que avui han participat en l'operatiu especial disposat per cobrir les necessitats de neteja a Son Gotleu com a conseqüència dels incidents registrats ahir i que van impedir prestar el servei ordinari a la barriada.

En aquest sentit, EMAYA ha destinat aquest matí 2 camions cuba per netejar els carrers amb aigua, 1 camió de recollida de trastos, 2 màquines agranadores i 24 persones per atendre aquesta major demanda de neteja a la zona.

Garau, ha volgut transmetre un missatge de felicitació als treballadors que han participat en aquest dispositiu especial "per l'esforç demostrat davant la sobrecàrrega de treball generada" després dels disturbis. L'actuació dels empleats d'EMAYA a Son Gotleu s'ha desenvolupat amb absoluta normalitat.

Garau ha destacat especialment la "bona predisposició" dels treballadors del sector 2, que habitualment presta el servei de neteja a Son Gotleu, a l'hora de prendre part en aquest operatiu especial la qual cosa posa de manifest la seva "vocació de servei públic i el seu compromís amb la ciutadania".


Data darrera modificació: 13 de març de 2023