Publicador de continguts


Finalitza la renovació de gespa i equipament dels camps de futbol 11 de Can Valero i el Rafal


26 d’agost de 2022

Amb aquests dos camps conclouen les reformes de 9 camps de futbol 11, inclosos dins el pla de remodelació de 26 terrenys de joc

Palma, 26 d'agost de 2022.- L'Institut Municipal de l'Esport (IME) ha finalitzat la renovació completa dels camps de futbol 11 de Can Valero i el Rafal dins el temps previst en la planificació. Els dos terrenys de joc s'inclouen a l'adjudicació de 17 camps municipals de Palma, que compta amb una inversió total de 3.277.183 euros.  

Amb aquests dos camps, conclouen les remodelacions de 9 camps de futbol inclosos al pla de renovació d'aquestes infraestructures municipals que abasta un total de 26 terrenys de joc. En concret, han finalitzat els camps de futbol 11 de Germans Escalas, el Coll d'en Rabassa, Son Roca, el Secar de la Real, de la Victòria, Can Valero, el Rafal i els dos camps de Son Fuster. 

És un dels projectes globals més importants de condicionament d'aquestes infraestructures que inclouen  el  canvi de gespa i la substitució de l'equipament esportiu de les instal.lacions (porteries, banquetes, xarxes, banderins, marcadors, etc.). Cal recordar que també es substituiran els actuals focus halògens per il.luminació led, una actuació que està actualment en licitació i per a la qual l'IME destina 748.000 euros.

D'acord amb el calendari d'actuacions, per als 15 camps restants, els dos camps de Son Ferriol i el de futbol 11 de Miquel Nadal començaran la pròxima setmana i finalitzaran la darrera setmana de setembre. En paral.lel, i fins a la primera setmana d'octubre, es treballarà als camps de futbol 11 de Sant Jordi, Son Sardina, el Molinar, Son Flor i Son Cladera i als camps de futbol 7 de Germans Escalas, Son Sardina, el Rafal i el Molinar.

Per a completar aquesta fase, durant la primera setmana d'octubre s'iniciarà la renovació del camp de futbol 7 del Miquel Nadal, que finalitzarà l'octubre, així com dels camps de futbol 11 de Son Moix i Sant Pere Seminari, que finalitzaran a principis de novembre. 

Data darrera modificació: 6 de març de 2023