Publicador de continguts


Es constitueix la comissió sobre bandes juvenils


16 de juny de 2010

Avui de matí ha quedat constituïda la comissió no permanent relativa a bandes juvenils, tal i com s'acordà per unanimitat al ple del passat mes de març. Aquesta comissió, que estudiarà i elaborarà un pla específic per eradicar la problemàtica generada per l'actuació de bandes juvenils, ha acordat que la regidora d'Educació, Igualtat, Drets Cívics i Esports de l'Ajuntament de Palma, Cristina Ferrer (PSOE), sigui la presidenta. La regidora popular Sandra Fernández, serà la vice-presidenta.


Avui s'ha acordat que aquesta comissió es torni a reunir en les properes setmanes per tal de decidir aspectes com la periodicitat de les reunions o quines són les necessitats tècniques de cada àrea per tal d'abordar un pla específic de bandes juvenils.


Aquesta comissió està integrada per membres de tots els partits polítics amb representació municipal. Els titulars socialistes són Antonio Donaire, Maria Isabel González i Cristina Ferrer; els titulars del PP són Sandra Fernández, Ana Maria Ferriol, Margarita Ferrando i Javier Morente; el titular del Bloc és Eberhard Grosske i el titular d'UM és Llorenç Palmer.

Es constitueix la comissió sobre bandes juvenils

Data darrera modificació: 23 de març de 2023