Publicador de continguts


EMT Palma i Policia Local munten dispositius de control i desviament d'autobusos amb motiu de les celebracions del Dia de les Illes Balears


29 de febrer de 2024

Palma, 29 de febrer de 2024.- L’Empresa Municipal de Transports de Palma desviarà temporalment diverses línies de bus per les restriccions de trànsit al centre de la ciutat amb motiu de les celebracions del Dia  de les Illes Balears, entre el 29 de febrer i 3 de març  de 2024. 
A partir de dia 29 i fins al 3 de març, la línia L25 (s’Arenal-Plaça de la Reina/Catedral) circularà desviada pel pg. Marítim, av. Argentina, Jaume III, Born i pl. Reina a causa del tall d’Antoni Maura. Aquest desviament no implica l’anul•lació de cap parada. 
El dia 2 de març, a partir de les 11:00h i fins les 15:00h, i entre les 18:30h i les 23:30h, las línia L25 circularà desviada per av. Argentina, Jaume III i ruta normal. En aquestes mateixes hores, la línia L35 (Aquàrium-Plaça de la Reina/Catedral) farà final a l’estació del tren de Sóller (pl. Espanya). Amb motiu d’aquest desviament, s’anul•laran les parades al Born i Plaça de la Reina, així com les del recorregut habitual de la L35 entre Plaça d’Espanya i Plaça de la Reina.
Es recomana consultar els avisos a la web, app i xarxes socials, així com a les parades afectades.

Talls de Trànsit des del 29 al 3 de març

Per part seva, la Policia Local procedirà a partir d'avui i fins al 3 de març a efectuar diversos talls al trànsit rodat a causa de la celebració del Dia de les Illes Balears.
En concret, es té previst que a partir d’avui dijous fins el pròxim diumenge, l'Avinguda d'Antoni Maura entre l'Avinguda d'Adolfo Suárez i la plaça de la Reina romandrà tancada a la circulació entre les 10.00 i les 22.00 hores. Només es permetrà el canvi de direcció des del Passeig des Born cap al carrer Conqueridor.
A més, demà dia 1 de març, la plaça de la Porta de Santa Catalina romandrà tancada a la circulació entre les 11.00 i les 18.00 hores.
Dia 2 de març, es tancarà el passeig des Born entre la plaça de Joan Carles I i la plaça de la Reina en horari comprès entre les 10.00-15.00 i 19.00-22.30 hores.
La Policia Local ha explicat que si cal desviar el trànsit cap a carrers restringits (ACIRE), es tindrà en compte per a la desconnexió dels sistemes de control d'accés.

Data darrera modificació: 29 de febrer de 2024