Publicador de continguts


EMAYA manté fins dissabte el seu operatiu especial de neteja de Tots Sants


2 de novembre de 2011

L'Empresa Municipal ha incrementat el nombre d'efectius i contenidors en els cementiris de Son Valentí, Sant Jordi i Establiments

Palma, de 2 novembre de 2011.- Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, el departament de Neteja de l'Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram (EMAYA) ha incrementat des de fa 15 dies el servei que habitualment presta en els tres cementiris de Palma augmentant tant la dotació d'operaris destinats a aquest operatiu com els horaris de treball i el nombre de contenidors de recollida de residus.

Des de fa 15 dies, el tradicional servei de neteja en els tres cementiris de Palma (Son Valentí, Sant Jordi i Establiments) que ocupava a tres operaris diàriament (2 a Son Valentí i 1 a Sant Jordi) s'ha vist reforçat amb un operari més i amb la presència d'una màquina escombradora lleugera. Per tal de reforçar aquest servei, des del passat dissabte fins avui dimecres, el servei s'ha ampliat també a horari de tarda.

Paral.lelament, i per tal de millorar el servei de neteja en els esmentats cementiris, EMAYA també ha incrementat el nombre total de contenidors, sumant als actuals altres 15 contenidors de 1.100 litres i 10 de 240 litres.

Aquest servei especial de neteja, dedicat a l¿agranat de carrers i condicionament d'aquells punts dels cementiris que, amb motiu de la festivitat de Tots Sants han registrat una major activitat, continuarà fins dissabte que ve.

Data darrera modificació: 28 d’abril de 2023