Publicador de continguts


Els taxis de l'aeroport, el port i Taxitour hauran d'instal·lar datàfon


3 d’agost de 2011

A partir de l'1 d'octubre serà obligatori

La mesura compta amb l'acord majoritari del sector del taxi

Palma, 3 d'agost de 2011,- La regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma ha elaborat un decret pel qual, a partir de l'1 d'octubre tots els taxis que prestin servei a les aturades de l'aeroport de Son Sant Joan, el port i Taxitour hauran de dur un datàfon per permetre als clients pagar amb targeta. El Taxitour es un servei discrecional de taxi previst per recorreguts urbans de significació turística-monumental.


El decret es publicarà al BOIB al llarg dels propers dies i des de llavors fins al mes octubre, els taxistes que vulguin estacionar a les aturades de l'aeroport el port i Taxitour, tenen el marge de temps per instal.lar el dispositiu electrònic al seu vehicle.

Avui el regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma, Gabriel Vallejo, s'ha reunit amb els representants de l'Associació d'Autònoms del Taxi i de Pimem, majoritàries en el sector, per materialitzar l'acord d'aquesta mesura.

Prèviament, l'Ajuntament ha mantingut reunions amb les entitats professionals de taxistes i AENA per tractar la necessitat de la instal.lació del dispositiu que permeti pagar per mitjans electrònics.

D'aquesta manera, la mesura compta amb el acord i suport majoritari del sector del taxi.

Data darrera modificació: 28 d’abril de 2023