Publicador de continguts


Els reis Mags envien 44.000 cartes als nins de la ciutat


18 de desembre de 2020

Les missives, adreçades als menors d'onze anys, anuncien l'arribada dels reis el pròxim dia 5 i conviden els menuts a seguir la cavalcada des de casa a través de la televisió

Jarabo: "Volíem posar l'accent en el fet que la cavalcada enguany no serà com els altres anys sinó tancada al públic i, d'altra banda, il.lusionar els infants"

Palma, 18 de desembre de 2020- El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, i la directora general de l'Àrea, Clàudia Costa, han presentat avui la carta que aquests dies ha enviat l'Ajuntament de Palma per encàrrec de ses Majestats els Reis d'Orient. 

Es tracta de 44 mil missives adreçades als nins i nines menors d'onze anys que estan empadronats a Palma i on Ses Majestats expliquen que enguany també vendran a Palma dia 5 de gener a repartir regals, però els demanen la seva col.laboració quedant a casa seguint la Cavalcada que es retransmetrà en directe per IB3 televisió.

La iniciativa ha tingut un cost de 3.700 euros (2.400 de disseny i maquetació i 1.300 d'impressió). El repartiment va començar aquesta mateixa setmana amb els primers 20.000 exemplars i finalitzarà la setmana que ve amb la resta. S'ha fet mitjançant el contracte de notificacions de l'Ajuntament; per tant, no repercuteix cap cost.

Segons ha explicat Alberto Jarabo,"la carta està sent rebuda molt bé per la ciutadania i ens han fet arribar molts de missatges d'agraïment. Tenim un doble objectiu: d'una banda, posar l'accent en el fet que la Cavalcada enguany no serà com els altres anys sinó tancada al públic, i, de l'altra, il.lusionar als infants, que són els qui més s'ho mereixen després de tots els esforços que han fet enguany."

Tots aquells infants que no la rebin podran recollir-ne una còpia a l'Ajuntament de Palma a partir del pròxim dilluns 28 de desembre.

Data darrera modificació: 14 de desembre de 2022