Publicador de continguts


Els infants del centre socioeducatiu Naüm viuen de prop la Copa del Rei de Vela


4 d’agost de 2016

Els infants del centre socioeducatiu Naüm viuen de prop la Copa del Rei de Vela

La iniciativa ha estat organitzada per l'IME, amb la col.laboració del Club Nàutic
Susanna Moll: "L'any passat l'Ajuntament va posar en marxa aquesta iniciativa per primera vegada i volem donar continuïtat a aquesta experiència de caire social que dóna l'oportunitat els infants de seguir la regata des de la mar"

Palma, 4 d'agost de 2016.- Aquest matí 21 infants d'entre 8 i 13 anys i tres monitores del Centre Socioeducatiu Naüm han pogut apropar-se a les embarcacions de la Copa del Rei MAPFRE per a conèixer de primera mà el camp de regates i viure la competició des de la mar, en una iniciativa de l'Institut Municipal d'Esports (IME), de l'Ajuntament de Palma amb la col.laboració del Club Nàutic. La tinenta de batle d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha acompanyat els infants durant la jornada.

Moll ha agraït la implicació del Club Nàutic de Palma, que ha facilitat l'embarcació que ha fet possible aquesta sortida dels infants, i ha destacat que "l'any passat l'Ajuntament va posar en marxa aquesta iniciativa per primera vegada i volem donar continuïtat a aquesta experiència de caire social que dóna l'oportunitat als infants de seguir la regata des de la mar".

Gràcies a la col.laboració del Reial Club Nàutic de Palma els infants han viscut un dia especial a la mar i han conegut de prop la regata en el moment en què la competició es troba a l'equador de l'edició. Els infants de Naüm també han rebut uns obsequis del Club Nàutic abans d'iniciar el recorregut per a conèixer les instal.lacions.

Data darrera modificació: 1 de desembre de 2022