Publicador de continguts


Els drets de la infància a debat amb motiu del Dia Mundial de la Justícia Social


21 de febrer de 2019

L'Àrea de Benestar i Drets Socials ha celebrat avui un debat amb membres d'UNICEF i l'Oficina del Defensor del Menor al Centre Social Flassaders

Palma, 20 de febrer de 2019.- La presidenta d'UNICEF Comitè Balears, Mercedes del Pozo; el director de l'Oficina del Defensor del Menor, Serafín Carballo, i la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, han participat en la taula rodona organitzada per l'Àrea de Benestar i Drets Socials amb motiu de la celebració avui del Dia Mundial de la Justícia Social i que ha estat conduïda per la coordinadora general de l'Àrea, Catalina Trobat. L'acte ha comptat amb l'assistència de diferents representants d'entitats del tercer sector.

Borràs ha reflexionat sobre els drets dels infants i el seu paper cabdal en la transformació de la societat. "Hem pres mesures a Palma per a detectar els casos de més risc i posar recursos com facilitar l'empadronament, que dona accés al dret a l'escolarització, les beques menjador o els programes d'escolarització compartida, entre d'altres", ha explicat la regidora. Del Pozo, per la seva banda, ha explicat la implantació de la iniciativa Ciutats Amigues de la Infància tant a Palma com a diferents països i governs locals i ha posat damunt la taula l'Informe d'UNICEF que indica que un de cada tres nins està en risc de pobresa o exclusió a Balears.