Publicador de continguts


El Xesc Forteza acull la primera Mostra de Teatre de Gent Gran


4 d’abril de 2024

Demà es representen dues obres protagonitzades per la Germandat de Mestres Jubilats i la Gent Gran del Camp Redó

Palma, 4 d’abril de 2024.- L’Ajuntament de Palma organitza la primera Mostra de Teatre de Gent Gran, amb l’objectiu d’oferir activitats que fomentin un temps lliure de qualitat a la gent gran.

La primera funció va tenir lloc dimarts a les 18.00 hores al Teatre Xesc Forteza amb la representació de l’obra Teatre curt d’impacte, a càrrec del Grup de Majors de Melià Hotels International, i va comptar amb la presència de la regidora de Gent Gran, Luisa Marqués, qui va assenyalar que es tracta d’una “activitat que les persones majors feia temps que reivindicaven i que, no obstant això, mai s’havia realitzat. Aquesta és la primera edició, però la nostra intenció és continuar amb aquesta iniciativa i anar incrementant la participació”.

Demà divendres es representaran dues obres. A les 11.00 hores es posarà en escena Qui té sa culpa, a càrrec del grup de teatre de la Germandat de Mestres Jubilats. D’altra banda, la Gent Gran del Camp Redó tancarà la Mostra amb l’obra No hi ha cap problema, a les 18.00 hores.

Aquesta mostra de teatre, l’entrada de la qual és gratuïta, s’emmarca dins el programa d’activitats que du a terme la Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament, amb l’objectiu de fomentar la integració dels majors en tots els àmbits de la societat i millorar la seva qualitat de vida

 

 

Data darrera modificació: 5 d’abril de 2024